Arkadaşlar ne kadar karışık işler bu işler başbakandamı tağut cu Ha subhanallah bir yaşıma daha girdim.Biz bu yaşımıza kadar hep böyle bir baş bakan hayal ettik namazlı niyazlı ağazı kuranlı mazlumun yanında olan har şey birbirine karışmış çözene aşk olsun
Bu inancla daha cok yas gecirmeniz gerek.
Marifet sözde kuran okumak, sözde mazlumun yaninda olup asmak kesmek degil.
Marifet iman edip kurani yasayabilmektir.
Tayyip Erdogan ve onun gibileri Allahin kanunlarina ters kanunlarla hüküm edip Allahin kanunlarina ters kanunlari yapmaktadir.
Isterse kafasinda kuran tasisin, hic farketmez.
Tabi sizin bunu anlamanizi beklemem, cünkü iman farkli birsey, bazi seyleri iyice anlayabilmek icin imanin sahih olmasi gerek, yoksa sizin gibiler cikar ne kadar karisik der.
Hz Aliyi tekfir edip Hz Ali ile savasan hariciyeler ellerindeki kuranla hüküm vermislerdi, yine suan bircok dikdatör usaklarla yönetilen ve yönetilmis halki müslüman ülkelerde, okullarda kuran egitimi verilmekte.
Marifet gercekten namaz niyaz olsa, kuran okuma olsa, cok basit örnekle zekeriyya beyazda hoca olurdu.
Iste kafirler sizin gibilerinin gözünü boyamak icin ortadoguda TAYYIP modeli getirmeye calisiyorlar.
Neden cünkü Tayyip gibiler, Allahin kanunlari disinda hüküm verirler ve müslümanlara düsman olurlar. kafirlerle dost olurlar. Siz simdi nasil müslümana düsman olmus dersiniz, hos onuda anlamazsiniz cünkü imanda sorun var benim dost dedigim size düsman, sizin dost dediginiz bana düsmandir.
Allah hidayet ve sahih iman nasip etsin.