Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hilal TV-ekran'a gelen "iyi fikir" adem özköse abinin her cumartesi saat 20.00'da hilal tv'de rota adlı programı yayınlanıyor islam coğraflarından direniş hareketlerinden görüntüler filan var izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum
kardeş haklısın bende islami hareket anadolu vb kitaplardan tanıdığım islamoğlu ile şuan'ki islamoğlu arasında pek bir benzerlik göeremiyorum maalesef ben sadece programın fragmanında gördüğümü yazdım galiba haftaya başlayacak adem abiye güveniyorum bakalım inş iyi bir şeyler olur bizde faydalanırız
Ahi dikkat ettiysen burada pek duyurusu vs olmadı, Allah yardımcısı olsun, facebookta açtığı konuları ben de hiç tasvip etmiyorum, açıkcası açılan konular, altına yapılan yorumlar yüreğimi sızlattı, inşaAllah eski tanıdığımız çizgisini kaybetmez, eski çizgisinde olursa buna en çok biz seviniriz.