Bu adam delirmiş ya.. Bir de Akpden vekil oldu..
R Çevrimdışı Radikal Aktif Üye İslam-TR Üyesi 2 Kas 2023 #2 İlimSeven' Alıntı: Bu adam delirmiş ya.. Bir de Akpden vekil oldu.. Genişletmek için tıkla ... Verem olur inşallah dişleri çürür dökülür inşallah
İlimSeven' Alıntı: Bu adam delirmiş ya.. Bir de Akpden vekil oldu.. Genişletmek için tıkla ... Verem olur inşallah dişleri çürür dökülür inşallah
İ Çevrimdışı İlimSeven Misafir 2 Kas 2023 #3 Radikal' Alıntı: Verem olur inşallah dişleri çürür dökülür inşallah Genişletmek için tıkla ... Dinledin mi söylediklerini..
Radikal' Alıntı: Verem olur inşallah dişleri çürür dökülür inşallah Genişletmek için tıkla ... Dinledin mi söylediklerini..
R Çevrimdışı Radikal Aktif Üye İslam-TR Üyesi 3 Kas 2023 #4 İlimSeven' Alıntı: Dinledin mi söylediklerini.. Genişletmek için tıkla ... Yok dinlemedim
İ Çevrimdışı İlimSeven Misafir 3 Kas 2023 #5 Radikal' Alıntı: Yok dinlemedim Genişletmek için tıkla ... Dinle ondan sonra eleştir, dinlemeden eleştirmek ilkel bir davranış ön yargıdır.
Radikal' Alıntı: Yok dinlemedim Genişletmek için tıkla ... Dinle ondan sonra eleştir, dinlemeden eleştirmek ilkel bir davranış ön yargıdır.
Çevrimdışı kâtib لَا إِلَٰهَ إِلَّا ٱللَّٰهُ İslam-TR Üyesi 3 Kas 2023 #6 İlimSeven' Alıntı: Dinle ondan sonra eleştir, dinlemeden eleştirmek ilkel bir davranış ön yargıdır. Genişletmek için tıkla ... Ee niye paylastiniz ki o zaman bunu? Bize ne
İlimSeven' Alıntı: Dinle ondan sonra eleştir, dinlemeden eleştirmek ilkel bir davranış ön yargıdır. Genişletmek için tıkla ... Ee niye paylastiniz ki o zaman bunu? Bize ne
R Çevrimdışı Radikal Aktif Üye İslam-TR Üyesi 4 Kas 2023 #7 İlimSeven' Alıntı: Dinle ondan sonra eleştir, dinlemeden eleştirmek ilkel bir davranış ön yargıdır. Genişletmek için tıkla ... Dogru Son düzenleme: 4 Kas 2023
İlimSeven' Alıntı: Dinle ondan sonra eleştir, dinlemeden eleştirmek ilkel bir davranış ön yargıdır. Genişletmek için tıkla ... Dogru