İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam aleykum kardesler.
Kendime bir tefsir alacam da, kararsizim.
Sabuni safvetül Tefasir 7 cilt
Imam taber 9 ciltlik baskisi var bide
Bu ikisi arasinda kararsizim. Ilk kez tefsir okuyacagim. Sizce hangisi idrak etmek icin daha kolay ilk icin.
Genç tefsiri de okuyabilirsiniz. Benim şuan da 2 tefsirim var. Genç tefsiri ve Ibni Kesir 12 cilt lik olan . Gençten basliycam. Sonra ibni Kesir InşaAllah .
selam aleykum kardesler.
Bu ikisi arasinda kararsizim. Ilk kez tefsir okuyacagim. Sizce hangisi idrak etmek icin daha kolay ilk icin.
selam aleykum kardesler.
sa
Kardeş sabuni guzel ben arapçasını okudum bir kısmını, olaylarda farklı alimlerin tefsirlerindende kesitler ekliyor sabuni tasavufcu birisi ama eserlerinde oyle fazla değinmemiş allahu alem demekle beraber hanefi diye biliyorum. Ama dahada kolay istersen gençler icin tefdir diye bir kitap var karınca polen yayınlarndan cikiyor 4 cilt