Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

İŞTE BENİM SUÇUM !!!

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
5611.jpg

İŞTE BENİM SUÇUM

Benden mücahidlere karşı saldırmamı, cihadı kötülememi buna karşılık tağutların yardımcılarını övmemi istediler. Aynı şekilde kitaplarımdan, risalelerimden ve yazdığım şiirlerden de döndüğümü açıklamamı istediler. Onların bu isteklerini reddettim ve kendilerine dedim ki:

“Zindan beni davet ettiğiniz şeyden daha hayırlıdır.”

Arabalarıyla evimin etrafını sardılar ve devamlı beni gözetim altında tuttular. Defalarca soruşturma adı altında beni götürdüler. Birçok kardeşimizi tutukladılar. Tüm bu isteklerinin tarafımdan yerine getirilmeyeceğini anlayınca tekrar beni zindana gönderdiler.

Milleti İbrahim üzerinde olduğum için… Tevhid, cihad ve mücahidlerin yardımcısı olduğum için… İşte benim suçum budur.

Bakın beni itham ettikleri şeye. Kesinlikle başka bir şey göremeyeceksiniz. Bütün kardeşlerime diyorum ki:

“Ben ahdimi koruyorum. Asla ama asla ahdimizi değiştirmeyeceğim. Kesinlikle ve kesinlikle cihad ehline, Mücahidlere ihanet etmeyeceğim. Velev ki bundan sonraki tüm ömrüm zindanlarda geçse de… Kardeşlerimden bana duaları ile yardım etmelerini istiyorum… "

Ebu Muhammed el-Makdisi

5611.jpg

Üst Ana Sayfa Alt