S
selamün aleyküm.2 gün önce arkadaşımın karısının bir sosyal paylaşım sitesinde bir erkekle yapmış olduğu konuşmaları tesadüf eseri okudum.bu konuşmalarda kadının kocası aldattığını gösteren ifadeler mevcut.konuştuğu erkek zina sırasında neler yaptıklarını anlatıyor.kadında konuşmalarında erkeğin anlattıklarını onaylıyor.erkek kadının evine gelip zina yapacaklarını söylüyor kadında bugun ev müsait değil yarın görüşelim diyor.bu yapılan konuşmaları bilgisayara kaydettim.bu konuşmaları gördükten sonra 2 gündür kendimi kötü hissediyorum.arkadaşıma söyleyip söylememek konusunda kararsız kaldım.arkadaşımın çocukları var eğer söylersem bir yuvanın yıkılmasına sebep olurum diye düşünüyorum.bir yandanda kadın sürekli zina yapmaya devam edeceğini düşünerek arkadaşım için üzülüyorum.konuyu arkadaşıma söylersem ,bu konuyu direk yüzyüze söylememin zor olduğunu düşünerek başka bir mail adresinden arkadaşıma konuşmaları göndermeyi düşünüyorum.islam hukuku açısından karısının aldattığını arkadaşıma söylemelimiyim yoksa cocukları düşünerek bu konuyu unutmaya çalışmalımıyım.2 gündür gözüme uyku girmedi çok ağır bir yükün altına girdim.ne yapacağımı bilmiyorum.bu konuda beni lütfen bilgilendirirmisiniz.allaha emanet olunuz.