Kılıçlarımız,silahlarımız Var,lakin ? ''grafik''
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 27 Ocak 2015 #1
A Çevrimdışı Away İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 27 Ocak 2015 #2 MaşaAllah abi eline sağlık. harika olmuş gerçekten
N Çevrimdışı #Nurullah Misafir 29 Ocak 2015 #3 Akhi güzel olmuş.bide yukarıdaki logonun rengini nasıl değiştirdin?
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 29 Ocak 2015 #4 #Nurullah' Alıntı: Akhi güzel olmuş.bide yukarıdaki logonun rengini nasıl değiştirdin? Genişletmek için tıkla ... karıştırma seçeneklerinden renk kaplama bölümünden akhi
#Nurullah' Alıntı: Akhi güzel olmuş.bide yukarıdaki logonun rengini nasıl değiştirdin? Genişletmek için tıkla ... karıştırma seçeneklerinden renk kaplama bölümünden akhi
N Çevrimdışı #Nurullah Misafir 29 Ocak 2015 #5 eL_Muhacir' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 9760 karıştırma seçeneklerinden renk kaplama bölümünden akhi Genişletmek için tıkla ... Akhi onu biliyomda Grafikte renk geçişi ile yapılmış galiba
eL_Muhacir' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 9760 karıştırma seçeneklerinden renk kaplama bölümünden akhi Genişletmek için tıkla ... Akhi onu biliyomda Grafikte renk geçişi ile yapılmış galiba
N Çevrimdışı #Nurullah Misafir 29 Ocak 2015 #6 Tamamdır akhi kendim kurcalayarak öğrendim.yinede burayada atim belki faydalanmak isteyen kardeşler olur. İmage > Adjusment > Hue/Saturation
Tamamdır akhi kendim kurcalayarak öğrendim.yinede burayada atim belki faydalanmak isteyen kardeşler olur. İmage > Adjusment > Hue/Saturation
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 29 Ocak 2015 #7 bunu bilmiyorum benim ki türkçe
N Çevrimdışı #Nurullah Misafir 30 Ocak 2015 #8 eL_Muhacir' Alıntı: bunu bilmiyorum benim ki türkçe Genişletmek için tıkla ... O zaman Görüntü > Ayarlama > Ton/Doygunluk
eL_Muhacir' Alıntı: bunu bilmiyorum benim ki türkçe Genişletmek için tıkla ... O zaman Görüntü > Ayarlama > Ton/Doygunluk