Kim Bu???
Çevrimdışı İSTİŞHAD الله لا ينسى أحداً ، هذا أمر كاف ليطمئن قلبك Admin 26 Kas 2010 #6 diyorum ya da söylüyorum anlamında olabilmesi için "egulü" olması gerekmiyor mu?... "egalü" olunca farklı bir anlama geliyor çünkü...
diyorum ya da söylüyorum anlamında olabilmesi için "egulü" olması gerekmiyor mu?... "egalü" olunca farklı bir anlama geliyor çünkü...
Çevrimdışı Sükun_u ArIz Üye İslam-TR Üyesi 27 Kas 2010 #7 evet kardeşim egulu dikkat etmemişim...egulu söylüyorum, negulu söylüyoruz
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 27 Kas 2010 #10 Sükun_u ArIz' Alıntı: evet kardeşim egulu dikkat etmemişim...egulu söylüyorum, negulu söylüyoruz Genişletmek için tıkla ... :36::36::36::36:
Sükun_u ArIz' Alıntı: evet kardeşim egulu dikkat etmemişim...egulu söylüyorum, negulu söylüyoruz Genişletmek için tıkla ... :36::36::36::36:
S Çevrimdışı Saadetdevri Üye İslam-TR Üyesi 25 Ara 2010 #11 Sükûtunda tefekkür,BAKIŞINDA İBRET,konusmasında hikmet olan kurtulmuştur'.Hadis-i Şerif. Bu Hadisi Serifin Kaynagini rica etsem...kaynaksiz hadis yazmayalim insallah---
Sükûtunda tefekkür,BAKIŞINDA İBRET,konusmasında hikmet olan kurtulmuştur'.Hadis-i Şerif. Bu Hadisi Serifin Kaynagini rica etsem...kaynaksiz hadis yazmayalim insallah---
Çevrimdışı GuLYaRaSi VuSLaTa HaSReT Admin 15 Ocak 2011 #12 Sükûtu tefekkür, bakışı ibret ve konuşması da hikmet olan kurtulmuştur.” (ed-Deylemî, el-Müsned 1/421)
Sükûtu tefekkür, bakışı ibret ve konuşması da hikmet olan kurtulmuştur.” (ed-Deylemî, el-Müsned 1/421)