İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben çalışkan bir öğrenciyim arkadaşlarım benden bu seferde kopya çektiler bana sürekli tenefüslerdekopya vercen mi diye soruyorlar bende versem de vermesemde çekeceksiniz diyorum çekiyorlar ben bıktım ve hocama söyledim ama benim dediğimi söylemesin istedim yoksa bana rahat vermezlerdi ve başak...
Selamün Aleyküm ve Rahmetullah; 2 tane sorum olacaktı. 1) Okuyan birisi sınavlarda kopya çekse kul hakkına girmiş olur mu? Daha açık ifade edeyim. Çan eğrisi sistemi vardır bilmem biliyor musunuz. Herkesin ortalamasına göre notlar değerlendirilir. Çok kişi yüksek not alırsa diğerleri bundan...
O zamanlar sbs de 14 yaşındaydım ve sbs den kopya çektim yaklaşık ortalama bi puan aldım girdiğim okul da o puanın altındaydı yani o 3 5 soruyu kopya çekmeseydimde okula girebilecektim ben şimdi sbs ye giren herkesin hakkınamı girdim ? - Eğer kul hakkına girdiysem bu kul hakkını nasıl öderim ...