Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah hayrını versin kardeşim . Çok güzel bir işe imza atmışsın. mp3 olan bu Yoldaki İşaretler ders sohbetini, bölüm Sıralamasını da yazabilirseniz karışıklığı önleriz
Allah hayrını versin kardeşim . Çok güzel bir işe imza atmışsın. mp3 olan bu Yoldaki İşaretler ders sohbetini, bölüm Sıralamasını da yazabilirseniz karışıklığı önleriz
selamu aleikoum ahi Allah razi olsun paylasimdan ancak ben videoyu açamadim :s ariyor diyo ama açilmiyor bi turlu bu videolari nerden bulabirim aceba???
selamu aleikoum ahi Allah razi olsun paylasimdan ancak ben videoyu açamadim :s ariyor diyo ama açilmiyor bi turlu bu videolari nerden bulabirim aceba???
aleykum selam ahi bende şimdi baktımda bendede aynı sıkıntıyı veriyor siyah ekranda kalıyor geçen izlediğimde bi problem yoktu sanırım geçici bi sıkıntı var şuan bu ara gülyarası sitesi hakkında çalışma yapıyorlar o zamana kadar sabredicez inşaALLAH
ahi şimdi bişey denedimde internet explorerden kaynaklanıyo adobe flaş player güncelle veya google chrome ile dene açılır inşaALLAH
Abi mükemmel bi sohbet ya.Allah razı olsun.Sohbeti yapan kardeşimiz maşaAllah çok güzel anlatıyor.Üslubuda çok hoş.Acaba biliyormusun sohbeti yapan kardeşin ismi nedir?Başka sohbetleri varsa onlarıda dinlemek isterim.