Duyuru Kurban Ve Hisse Satışı&bağışı

H Çevrimdışı

Hatve

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Selamunaleykum. Kurban bayramında göbekli komşularımıza, karnı tok akrabalarımıza kestiğimiz kurban etinden pay verip geri kalanını derin dondurucuda stokluyoruz. Birkaç ortakla kurban kesmektense hilale ve İslami usullere göre hijyenik ortamda kesilip adaletli bir şekilde hisselenmiş Kurban hissesi satın alabiliriz veya bağış yapabiliriz hem büyükşehirde kurban kesme stresiyle uğraşmayız hemde hayra ortak olmuş oluruz.

Ayrıca biliyorsunuz komşumuz Suriye'de kardeşlerimiz kedi eti, köpek eti yiyorlar. Suda ot haşlayıp, otun suyunu çorba niyetine içiyorlar. Allahu teala kurban ibadetinizi kabul eylesin inşaAllah.

1.png




2.png


4.jpg


8dvArA.jpg


 
M Çevrimdışı

muminis

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Aleykümselam, çok güzel bir noktaya değinmişsiniz.
Gerçekten büyük şehirlerde kurban kesimi hem zor hem de çoğu zaman usule uygun olmuyor. Ben de son birkaç yıldır kurban bağışı yapıyorum, hem içim rahat ediyor hem de ihtiyaç sahiplerine ulaşmış oluyor. Pay dağıtımı, etin bozulmadan korunması, adaletli bölüşüm gibi tüm detaylar profesyonelce yapılıyor.

Bugünlerde özellikle savaş bölgelerinde, açlıkla mücadele eden kardeşlerimize et ulaştırmak da çok önemli. Allah yapılan tüm kurban bağışlarını kabul eylesin, niyetlerimizi halis kılsın inşallah.
 
Üst