soru acik ve net akhiler.
Çevrimdışı Abdulafuv Hak Ehli Susarsa Batıl Ehli Kendini Hak Zanneder İslam-TR Üyesi 7 Kas 2018 #2 IHH Malatya Şubesi ahi cevap acik ve net
Çevrimdışı HAMAS İslam-tr Sakini Site Emektarı 12 Kas 2018 #4 Ramazan Kayan'ın orada çalışmaları var diye biliyorum. Demokrasi ve diğer konularda son geldikleri aşama nedir bilemiyorum tabi.
Ramazan Kayan'ın orada çalışmaları var diye biliyorum. Demokrasi ve diğer konularda son geldikleri aşama nedir bilemiyorum tabi.
Çevrimdışı Tevhid Yolunda İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 12 Kas 2018 #5 Bir Malatyalı olarak söylüyorum. Beş para etmez bir yer. Tavsiye etmem
Çevrimdışı matematikçi Üye İslam-TR Üyesi 14 Kas 2018 #6 Tevhidiarayan' Alıntı: Bir Malatyalı olarak söylüyorum. Beş para etmez bir yer. Tavsiye etmem Genişletmek için tıkla ... neresi etmez... neresi eder...
Tevhidiarayan' Alıntı: Bir Malatyalı olarak söylüyorum. Beş para etmez bir yer. Tavsiye etmem Genişletmek için tıkla ... neresi etmez... neresi eder...
Çevrimdışı Tevhid Yolunda İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 14 Kas 2018 #7 Merkez eh işte, gerisi etmez.