Evet arkadaşlar, amerika veya batı menşeli filmleri hayatınızdan banlayın. Seyrettiğim bir belgeselde (şuan için bulamadım) şöyle bir noktaya dikkat çekilmişti. ABD özellikle Hollywood aracılığıyla yani filmleri aracılığıyla dünyaya kendini sevdiriyor özendiriyor. Bundaki metodu ise çok enteresan. Filmlerde kullandıkları bazı tekniklerle insanların bilinçaltına mesaj veriyorlar. Mesela senaryosunda adalet veya eşitlik gibi unsurlara geniş yer veriyor. Veya bazı şehirlerin çekici bölgelerini çekerek hayran kitlesini genişletmekte. ABD zalim kafir devleti bu filmleri bizzat finanse ediyor. Bir ABD devlet yetkilisi bunu açıkça söyledi: zarar gören imajımızı düzeltmek için filmleri devreye sokuyoruz bu sayede insanlar tekrar ABD'yi sevmeye başlıyor. Bu taktiği lanet olası ABD Irak ve Afganistan savaşları sırasında ve sonrasındada aynen uyguladı. Bakınız batı ve dünya o kadar kör ki tarihinde milyonlarca masum sivili katletmiş/zulüm etmiş bir devleti yani ABD'yi seviyor. Hitler'i yerden yere vuruyorlar ama ABD'ye niçin bir laf söyleyemiyorlar?
Bu taktiği Türkiyede uygulamaya başladı. Arap dünyasına ihraç ettiği dizleri büyük beğeni topluyor. Arap dünyasında Türk oyuncuları Hollywood oyuncuları gibi karşılanıyor. Ve ayrıca Arapların Türkiyeye bilhassa İstanbula olan ilgisi her geçen gün artmakta. Niye dizlerde İstanbul'un en güzel kareleri çekiliyor. Ya kardeşim ben anlamıyorum tüm Türkiyeye ahlaksız bir dizi izlettiler yıllarca (halada izletiyorlar). Konusu ensest olan bir dizi nasıl olurda Türk ve Arap dünyasında bu kadar sevilerek izlenir?
Kısacası sevgili dostlar, tüm dünyada başlatılmış ahlaksızlaştırma, batılılaştırma ve dinsizleştirme projelerine karşı çok dikkat edelim. Ve asla ve asla amerikan veya batı menşeli filmlere bakmayın hatta sakıncalı şeyler (müstehcen, küfür vs) olmasa dahi (yinede) bakmayın. Aksiyon olsun, komedi olsun batı menşeli filmlere bakmayın! Bu filmler insanı gerçekten hakiki gaflete sürüklüyor!
Psikoloji okumuş veya okuyan arkadaşlar bu dediklerime hak verir diye düşünüyorum.
ÖNEMLİ NOT: bilhassa Ramazanda millet iftardan sonra koltuklarına çakılı kalıyor ve helal - haram demeden her türlü 'şeyi' izliyorlar!