ve aleyküm selam dostum, umarım hep birlikte başaracağız bunları ;)
Çevrimdışı GuLYaRaSi VuSLaTa HaSReT Admin 24 May 2006 #1 ve aleyküm selam dostum, umarım hep birlikte başaracağız bunları
Çevrimdışı GuLYaRaSi VuSLaTa HaSReT Admin 24 May 2006 #2 Dualarınızda yer alabilirsek ne mutlu bizlere
E Çevrimdışı Eliflam Yeni Üye İslam-TR Üyesi 24 May 2006 #3 Sende benim gibi yenisin herhalde. Baya güzel bir site kolları sıvayıp bi el atmak lazım konulara
Çevrimdışı GuLYaRaSi VuSLaTa HaSReT Admin 24 May 2006 #4 haydaa ' Alıntı: kayzer ' Alıntı: Dualarınızda yer alabilirsek ne mutlu bizlere Genişletmek için tıkla ... haydaa :mrgreen: sen ummeti Muhammed 'ten degilmisin ? Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun
haydaa ' Alıntı: kayzer ' Alıntı: Dualarınızda yer alabilirsek ne mutlu bizlere Genişletmek için tıkla ... haydaa :mrgreen: sen ummeti Muhammed 'ten degilmisin ? Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun
N Çevrimdışı NESİB İSLAM Üye İslam-TR Üyesi 4 Haz 2006 #7 BİZLER ALLAHIN RIZASI İÇİN SAMİMİ BİR ŞEKİLDE UĞRAŞIRSAK ALLAH YOLUMUZDA YARİMİZDİR İMAN YOLUNDA RABBİM YOLUMUZU AÇIK ETSİN
BİZLER ALLAHIN RIZASI İÇİN SAMİMİ BİR ŞEKİLDE UĞRAŞIRSAK ALLAH YOLUMUZDA YARİMİZDİR İMAN YOLUNDA RABBİM YOLUMUZU AÇIK ETSİN
S Çevrimdışı sevim Üye İslam-TR Üyesi 4 Haz 2006 #8 ESSELAMU ALEYKUM VERAHMETULLAR ALLAH (C.C.) RAZI OLSUN HAYDAA KARDES HEDIYEN ICIN COOOK TESEKKURLER, ALLAH (C.C.) GÜLÜN GÜLLERİ OLMAYI NASIP EDER INS
ESSELAMU ALEYKUM VERAHMETULLAR ALLAH (C.C.) RAZI OLSUN HAYDAA KARDES HEDIYEN ICIN COOOK TESEKKURLER, ALLAH (C.C.) GÜLÜN GÜLLERİ OLMAYI NASIP EDER INS