.
E Çevrimdışı Ebu SILA İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 13 Ara 2017 #1 . Moderatör tarafında düzenlendi: 26 Eyl 2022
C Çevrimdışı cuheyman el-uteybi İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 16 Ara 2017 #2 Van da iken tevafuk karşılaşıp baya bi konuşma imkanımız olmuştu hoca ile, ALLAH için seviyorum hocayı çok samimi ))
Van da iken tevafuk karşılaşıp baya bi konuşma imkanımız olmuştu hoca ile, ALLAH için seviyorum hocayı çok samimi ))
M Çevrimdışı Mustafa Sabri İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 9 Nis 2018 #3 Şimdi hocanın nerede olduğunu bilen varmı? Bir ara Ankara da diye biliyordum, düzenli Sohbet falan yapıyor mu?
Şimdi hocanın nerede olduğunu bilen varmı? Bir ara Ankara da diye biliyordum, düzenli Sohbet falan yapıyor mu?
Çevrimdışı Abdulmuizz Fida فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ Admin 23 Nis 2022 #4 Bu Hâle Neden Geldik? Mehmet Emin Akın Bizim Meselemiz Mehmet Emin Akın Nebilerini Terk Edenler Mehmet Emin Akın
Bu Hâle Neden Geldik? Mehmet Emin Akın Bizim Meselemiz Mehmet Emin Akın Nebilerini Terk Edenler Mehmet Emin Akın
Çevrimdışı Abdulmuizz Fida فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ Admin 23 Nis 2022 #5 Şii'lerin Tamamı Tekfir Edilebilir mi? Mehmed Emin Akın Hoca
Çevrimdışı Abdulmuizz Fida فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ Admin 23 Nis 2022 #6 Başımız Dik Olacağız! Ummeti Dert Edinen Adam Mehmet Emin Akın
Çevrimdışı Abdulmuizz Fida فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ Admin 23 Nis 2022 #7 Akılcılara Karşı Ashâb’ın İlmine ve Sıdkına Övgü Mehmet Emin Akın