Abi ben böyle düsünmüyorum. Yani asinin yapay (sunni) yollarla üretildigi malum (%99,9). Nüfus planlamasi konusunda komple teorilerine girecek olursak karsi tez sunabilirim. Sag gösterip sol vurma taktigi. Yani asi karsitligini gündem edip asisizlari öldürme. (azaltma- cünkü yüksek oranda ölümler var.)
Hani komple teorisi diyoruz ya herkesin kendi bilgi cercevesinde bir düsüncesi vardir. Asiya baktigimiz zaman dünyada asiya ulasma ihtimali bilindigi üzere %100 degil bir cok ülkeye asi gitmedi ya da nüfuslarina göre cok az gitti. Heleki birden fazla asi yapmak gerekliginde bu oran daha da düsmekte.
Bugün avrupanin en zengin bölgelerinde asilama oranlari nüfuslarinin yarisindan fazlasi asilandi ve asilanmaya devam ediyor. Yine is(T)rail ülkesinde de nüfusun büyük kesimi asilandi. Ve benim dikkatimi ceken nokta avrupanin zengin(sanayi) bölgelerinde asilamaya ilk saglik personelleri akabinde siyasilar ve egitim camiasi yapildi. Ve suan öyle birsey getirdiler ki asi olmayanlari isten cikarma durumuna geldiler.
Burada kücük bir virgül katalim bilhassa gelismis ülkeler calisacak isgücünü saglayacak insan bulmakta zorlaniyorlar yakin zamanda almanyada bir cok acik oldugunu acikladilar akabinde gelecek 100 yil icerisinde ciddi sekilde sorunlarla karsilasacaklarini kendileri veriler ile aciklamakta. Her ne kadar nüfusu indirmek isteselerde bu kafirler buna kendi insanindan önce müslümanlardan baslayacaklari bilinmeyen birsey degil.
Asi söylendigi gibi olsaydi bana göre bu dünyayi kendisinin sanan ülkeler kendi ülke iclerinde elit sayilan tip, egitim, politika gibi alanlarda calisan insanlardan baslamazlar ve hatta bu bölümlerde calisanlari asi olmazsaniz sizi isten cikaracagiz demezlerdi diye düsünüyorum. Zira kendi ülke iclerinde yönetimi saglayacak ya da yöneticileri yetistirecek ve bu yöneticileri koruyacak olan alanlar bu bölümlerden olusmakta.
Bu sunni salgin hava yoluyla bulastigi icin bana göre yani bence herkes bu vüristen bence nasibini alacak.
Belki de adamlar asi karsitligini, sunni ürettikleri asi gibi- sunni gündeme getirerek bilhassa bilincli sekilde yön verebilirler.
Asi olalim ya da asiya güvenelim asla demiyorum, sizlerin endiselerini en az sizin kadar ben de paylasiyorum. Bizzat cevremden bu illetten vefat eden kardeslerim abilerim oldu, kivrana kivrana aci cekerek iyilesenlerde oldu elhamdulillah.
Benim vurgu yapmak istedigim tehlikeli yapay bir hastalik, dikkat edelim Allah icin. Komple teorilerine gelince kisa sekilde özet gectigim gibi benim komple teorimde budur. Dedigim gibi sag gösterip sol da vurabilirler.
Dogrulugu %50
( ya dogru ya yanlis)