İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İsrail'in Mavi Marmara baskını nedeniyle özür dilemesinin ardından iki ülke arasındaki ilk somut adım atıldı, Davutoğlu İsrail Adalet Bakanı'yla görüştü.
Suriye'de İsrail ve Ürdün'ü korkutan gelişmeler yaşanıyor. Nusret Cephesi Golan Tepeleri ve Ürdün ile sınır olan bölgelerde 25 kilometre uzunluğundaki bir alanı kontrol altına aldı.
Sen Kıbrisinin İti Değil Misin? Banlanıp banlanıp Geliyorsun
Sözüm ona 3. Dünya savaşını çıkaracakmış hey yavrum hey
Bi Şeyler yazacaktım ama bu ayet Aklıma geldi
"Allah’tan başkasına tapanlara (ve putlarına) sövmeyin; sonra onlar da bilmeyerek Allah’a söverler. Böylece biz her ümmete kendi işlerini câzip gösterdik. Sonunda dönüşleri Rablerinedir. Artık O ne yaptıklarını kendilerine bildirecektir.(Enam 108)"
Sen Kıbrisinin İti Değil Misin? Banlanıp banlanıp Geliyorsun
Sözüm ona 3. Dünya savaşını çıkaracakmış hey yavrum hey
Bi Şeyler yazacaktım ama bu ayet Aklıma geldi
"Allah’tan başkasına tapanlara (ve putlarına) sövmeyin; sonra onlar da bilmeyerek Allah’a söverler. Böylece biz her ümmete kendi işlerini câzip gösterdik. Sonunda dönüşleri Rablerinedir. Artık O ne yaptıklarını kendilerine bildirecektir.(Enam 108)"
Ahi gerçekten üzüldüm, biz böyle olmamalıyız. Bu tür ağızlar kimseye yakışmaz. Adamın akidesi ne olursa olsun bu kimsenin o kişiye açıkdan küfür etmesini gerektirmez.
Acele ile yazdığını umduğumdan 1 gün yazma yasağı verdim.