Arkadaslar sizin derdiniz ne? Islamin tek meselesi, tevhidin geregi, islama girisin sarti ya da gündemimizde tek olmasi gereken konu sahis tekfiri midir? Disaridan bakan kafir abd, israil ve usaklari sisinin yapacagi idama cikip kadinlar gibi göbek atacaginizi sanacak. Varsa öyle bir durum icinizde tutmayin direk bunu yazin.
Ne zaman mursinin idami gündeme gelse bu kardeslerimiz cikip kafirlerin yapacagi idami mesru görürcesine mursinin yaptigi konusmalari cimbizlama cekip getirirler. Kusura bakabilirsiniz ama sizin bu halinizden emin olamiyoruz.
Biri cikip hadi münazara diyor, görende tüm ilim meclislerini yalamis yutmus sanacak, 1 ayet tak arkasina yorumun is bitti saniyorsunuz degil mi, is o kadar kolay olsa idi bugün ayetlerin arkasina siginan binlerce firka mezhep cikmaz idi. Iste o yüzden diyoruz ki agir meseleler cücüklerin isi degil alimlerin isidir.
Hadi ben de sizi münazara davet ediyorum, suan yasayan alimler, davetciler, mucahidler arasinda mursiyi tekfir etmeyenleri tekfir edelim bakalim yeryüzünde mucahid mi kalir, alim mi kalir davetci mi kalir. Yani bu kadar basit konusulmaya degmeyen meseleyi siz cözdünüz ama yillarin davetcileri, mucahidleri, alimleri cözemedi.
Buyrun tekfire
https://www.islam-tr.org/konu/mursinin-ayakkabilari-bile-tum-darbecilerden-daha-temizdir.33298/ makdisiden baslayin ve sirayla gidin piyasada adam birakacakmisiniz, madem bu adamin tekfiri ayan bayan acik o zaman kafire kafir demeyen alayi kafirdir.
Yazik, gercekden durum vahim, dedim ya sizin niyetinizi anlamis degilim, cikin göbek atin kafir abd isral köpegi sisi mursiyi idam etsin ve siz bununla övünürcesine zaten kafirdi diye kadinlar gibi konusun oturdugunuz yerde.
Bana diyecek baska söz kalmadi, allemeler istedigini yazmakta serbesttirler.
Utanmiyorsaniz dilediginizi yapin...
Not: Sitemizde sahis tekfiri yasakdir, sahis tekfiri yapan kisilerin sitemizdeki gecmisine ve hatta yöneticiligine bakilmaksizin süresiz banlanacaktir.