Klipteki Filmin İsmi 9. Rota
A Çevrimdışı Abdullah Yusuf İslam-tr Sakini Site Emektarı 8 Ara 2011 #2 akhım video burdan açılmıyor youtubedeye geçip açmak lazım istersen bi el at
Çevrimdışı MuhacirSelman Aktif Üye İslam-TR Üyesi 8 Ara 2011 #3 ebu_yusuf' Alıntı: akhım video burdan açılmıyor youtubedeye geçip açmak lazım istersen bi el at Genişletmek için tıkla ... Akhi buraya ekliyince değişik kodlarda ekledim yine açılmadı o zaman youtubedan izlinecek gülyarasındada sorun var video yüklenmiyor :S
ebu_yusuf' Alıntı: akhım video burdan açılmıyor youtubedeye geçip açmak lazım istersen bi el at Genişletmek için tıkla ... Akhi buraya ekliyince değişik kodlarda ekledim yine açılmadı o zaman youtubedan izlinecek gülyarasındada sorun var video yüklenmiyor :S
A Çevrimdışı Abdullah Yusuf İslam-tr Sakini Site Emektarı 8 Ara 2011 #4 neşitin sözlerinde diyorya yetmedimi şehvet zindanlarında süründüğün ???? Rabb'ım ümmete cihad'i bilinç nasib etsin
neşitin sözlerinde diyorya yetmedimi şehvet zindanlarında süründüğün ???? Rabb'ım ümmete cihad'i bilinç nasib etsin
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 8 Ara 2011 #6 akhi bu film çok abartılı,mücahidler kesinlik bu tarz saldırı yapmaz.sanki elinde ki kılıç var cepheye saldırıyor yürüyerek
akhi bu film çok abartılı,mücahidler kesinlik bu tarz saldırı yapmaz.sanki elinde ki kılıç var cepheye saldırıyor yürüyerek
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 8 Ara 2011 #7 MuhacirSelman' Alıntı: Akhi buraya ekliyince değişik kodlarda ekledim yine açılmadı o zaman youtubedan izlinecek gülyarasındada sorun var video yüklenmiyor :S Genişletmek için tıkla ... video burada çalışıyor. ayrıca gulyarasinda ne gibi sorun var... hata kodunu ya da hata neyse anlatır mısın?
MuhacirSelman' Alıntı: Akhi buraya ekliyince değişik kodlarda ekledim yine açılmadı o zaman youtubedan izlinecek gülyarasındada sorun var video yüklenmiyor :S Genişletmek için tıkla ... video burada çalışıyor. ayrıca gulyarasinda ne gibi sorun var... hata kodunu ya da hata neyse anlatır mısın?
Çevrimdışı MuhacirSelman Aktif Üye İslam-TR Üyesi 8 Ara 2011 #8 !sLaM4eVeR' Alıntı: video burada çalışıyor. ayrıca gulyarasinda ne gibi sorun var... hata kodunu ya da hata neyse anlatır mısın? Genişletmek için tıkla ... iki tarayıcıdada denedim sabah türkçe anlamı dosya bulunamadı diye hata veriyordu.. Şimdiki durum nasıl bilmiyorum..
!sLaM4eVeR' Alıntı: video burada çalışıyor. ayrıca gulyarasinda ne gibi sorun var... hata kodunu ya da hata neyse anlatır mısın? Genişletmek için tıkla ... iki tarayıcıdada denedim sabah türkçe anlamı dosya bulunamadı diye hata veriyordu.. Şimdiki durum nasıl bilmiyorum..