Omuzlarda Bir Yük Allahın İzniyle Bu da Cözülür

• Konbuyu başlatan latifyahya
  • Başlangıç tarihi
L Çevrimdışı

latifyahya

Misafir
Ümmet halifesi arıyor , her kafadan bir ses cıkması mezhep görüş faklılıkları , içimize sokulan sözde islamcı partiler , adalet bu kadar basit hayır , Allah resulu zülme ugrayan muslumanlara şöyle demiştir habeşistanda adil bir kral var o size adil davracaktır deyip dinini sorgulaman adaletine güvenmek adaleti tahsis etmek adalete güvenen allah resülü ,,, savaşta ezilen cocugu gören Allah resulu o cocugu kim öldürdü deyince sahabiler ölen o cocuk müslüman degil ey allahı resülü deyince allah resülü ben size onu sormadım kim öldürdü dedim, o cocuk ise müslüman olmayan bir kadının kucagında savaş hengamesinde kucagından düşüp muşriklerin safında ezilerek ölmüştü . mazlumların dinini sorgulamayan ey allahın resulu gözler yaşlı kalpler hüzünlü bizler müslüman kardeşlerimizi zülümden kurtaramadık inanan muminler kardeştir biz o kardeşligi yaşatamadık mahkumuz mahsunuz Ey islam kahraman mucahidleri, ey kılıcı keskin korkusuz yigitler , ey canları adanmış yigitler selam olsun size kanı kılıça galip gelen yigitler selam olsun size , selam olsun size

suriyede şehid olan

Fahreddin Konuralp

Bingöl'lü Mehmet Ekinci

Avukat osman karahan

VEEEEE Niceleri başka diyar başka belde hatırlayan varsa yazın unutmamak unutulmamak dilegiyle Latifyahya