A
abi şu sözü ben de söylemek istiom da hep tutuom kendimi ama acayip demek gelio içimdenNe kınaması , way Kafirler !
akhi kafire de kafir de artık : )abi şu sözü ben de söylemek istiom da hep tutuom kendimi ama acayip demek gelio içimden
önce bir bilene sorup sonra demek lazımakhi kafire de kafir de artık : )
Bir feministimiz eksikti. Şimdi tam olduk.resimde çok güzel bir şey anlatılmış bence. siz erkek olduğunuz için tuzunuz kuru anlayamıyorsunuz tabi, aklınızı kullanmadığınız için, kadın olsaydınız o peçenin içinde hapis olmanın ne demek olduğunu anlardınız.
abd,beşar,israil bitsin sırada siz varsınız inşeAllahresimde çok güzel bir şey anlatılmış bence. siz erkek olduğunuz için tuzunuz kuru anlayamıyorsunuz tabi, aklınızı kullanmadığınız için, kadın olsaydınız o peçenin içinde hapis olmanın ne demek olduğunu anlardınız.
resimde çok güzel bir şey anlatılmış bence. siz erkek olduğunuz için tuzunuz kuru anlayamıyorsunuz tabi, aklınızı kullanmadığınız için, kadın olsaydınız o peçenin içinde hapis olmanın ne demek olduğunu anlardınız.
Bir feministimiz eksikti. Şimdi tam olduk.
:kptmya::kptmya:o avatarındaki sakalları yıkamak nekadar zor biliyormusun hem birde şampuan fıatları el yakıyooor ama senin umrunda mı rahatsın tabii
resimde çok güzel bir şey anlatılmış bence. siz erkek olduğunuz için tuzunuz kuru anlayamıyorsunuz tabi, aklınızı kullanmadığınız için, kadın olsaydınız o peçenin içinde hapis olmanın ne demek olduğunu anlardınız.
Bu profil resmi sana yakışmıyor, hemen değistir onu! Görende seni cihad meydanlarında at koşturan bir mucahid sanacak !resimde çok güzel bir şey anlatılmış bence. siz erkek olduğunuz için tuzunuz kuru anlayamıyorsunuz tabi, aklınızı kullanmadığınız için, kadın olsaydınız o peçenin içinde hapis olmanın ne demek olduğunu anlardınız.
Hadi ateistler buna da cevab verin. :krktm::ssrtcbya::hmmm:Ben erkek degilim ve peceliyim bendemi anlamiyorum yani.erkek oldugun halde senmi anliyorsun benim ne cektigimi.Ne ben nede cevremde gordugum diger peceliler hicbiri baski yuzunden falan takmiyor peceyi.herkes kendi rizasiyla takiyor.artik bizim yerimize konusmayi birakin.biz Allahin emirini uyguluyoruz diye cok mutluyuz.asil dunya hapishanesinde sıkısıp kalan acik insanlari gorunce biz aciyarak bakiyoruz onlara....bu resmi bilerek hazirlayanlarin Allah belasini versin...