Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Sacide El Rişavi Serbest Kaldı

zindabad Çevrimdışı

zindabad

زينداباد
İslam-TR Üyesi
Haber başlığın da 'ürdünlü pilot serbest' diye geçiyordu fakat ben Sacide Raşid diye geçtim Farkındalık olsun diye...

IŞİD'in elindeki pilot böyle özgür kaldı!

IŞİD'in elinde rehin tutulan Ürdünlü pilot takas karşılığı serbest bırakıldı.

isid-in-elindeki-pilot-boyle-ozgur-kaldi-.jpg

Ürdün hükümeti, ABD'nin öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait bir Ürdün uçağının düşürülmesi sonucu IŞİD'in eline geçen pilotun kurtarılması için takasa hazır olduklarını duyurmuştu.

REHİN PİLOT ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTU

IŞİD elinde rehin tuttuğu pilot Muaz el Kesasebi’ye karşılık Ürdün’de tutuklu bulunan Iraklı Sacide El Rişavi’nin serbest bırakılmasını istemiş ve bu isteğin yerine getirilmemesi halinde pilotu öldüreceğini açıklamıştı.

Ürdünlü pilot takas sonrası serbest bırakıldı. Ailesi tarafından karşılanan pilot duygu dolu anlar yaşadı.

NOT: Duygu dolu anlar yaşayan aile kocasının attığı bombalar ile öldürülen masum çocukları yetimleri hiç bu şekilde ağlayarak düşündüler mi acaba?

SUTUN HABER

zindabad Çevrimdışı

zindabad

زينداباد
İslam-TR Üyesi
Rişavi'nin eşi, CIA ve Ürdün İstihbaratının toplantısının yapıldığı otele düzenlediği canlı bomba saldırısında hayatını kaybetmişti.

Sacide Rişavi o günden bu yana Ürdün'de tutuklu bulunuyordu
upload_2015-1-29_9-4-0.jpeg
BİR FOTO DAHA VAR FAKAT PAYLAŞMADIM ,KEFERELER BACININ BELİNE BOMBA YELEĞİ BAĞLAYIP ZORLA GÖRÜNTÜ ALMIŞLAR,ALGI OLUŞTURMAK İÇİN

zindabad Çevrimdışı

zindabad

زينداباد
İslam-TR Üyesi
2005 yılın da SACİDE RİŞAVİNİN eşi Hüseyin Ali el-Şamari Ürdün de içinde cia nin de bulunduğu RADİSSON OTELE saldırı yapmış 100 den fazla kişi yaralanmış 57 kişide ölmüştü.
arsivimage.aspx

Üst Ana Sayfa Alt