Sekiz Hadis Imamından Emir Ve Yasak Hadisleri / Ibnu'l Mübarek El-mevsili

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Sekiz Hadis İmamının kitabından rivayet Edilen

Emir ve yasak Hadisleri

"Sünnete Göre Yaşamak İsteyenler İçin"

BUHARİ | EBU DAVUT | TİRMİZİ | MÜSLİM | İBN-İ MACE | NESEİ | AHMET BİN HANBEL | İMAM MALİK

Büyük Boy * Lüx Cilt * İthal Kağıt * 1024 Sayfa

Yazarı: İbnu'l Mübarek el-Mevsili
Mütercim: Hanifi AKIN

A Çevrimdışı

ahmed_aftirhanov

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
cazakallahu khayr akhi bu kitap bende var ve Allah'ın izniyle istifade ediyoruz. Fakat 7 hadis imamının ittifak ettiği hadis kitabı varki sanırsam o çok daha iyidir. Yine aynı yayınevi karınca polen beyazıta giderken feyzullah birışıkın daha geçenlerde ordaydım ve yazınızı islmtr de yayınladım hakkınızı helal edin dedim Feyzullah hocaya. Sitenin reklamını yaptık :)

A Çevrimdışı

ahmed_aftirhanov

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
yok akhi ben sahihlik derecesi bakımından dedim 7 imam ittifak etmiş. zaten biri direk emir ve yasak lafzıyala geliyor. diğeri normal hadis kitabı gibi fakat ittifak söz konusu. Cazakalahu khayr akhi

DAVA Çevrimdışı

DAVA

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
cazakallahu khayr akhi bu kitap bende var ve Allah'ın izniyle istifade ediyoruz. Fakat 7 hadis imamının ittifak ettiği hadis kitabı varki sanırsam o çok daha iyidir. Yine aynı yayınevi karınca polen beyazıta giderken feyzullah birışıkın daha geçenlerde ordaydım ve yazınızı islmtr de yayınladım hakkınızı helal edin dedim Feyzullah hocaya. Sitenin reklamını yaptık :)

Allah razi olsun reklam icin, ama Feyzullah Abi billiyor yanlis hatirlamiyorsam... Allah yardimcisi olsun inseallah cok degerli birisi....

Geri
Üst Ana Sayfa Alt