Siteye bir konuyu araştırırken rastladım hoşuma gitti ve üye oldum.Yaşım 17 Ne öğrensem kârdır :)
R Çevrimdışı Rantisi Yeni Üye İslam-TR Üyesi 7 Haz 2009 #1 Siteye bir konuyu araştırırken rastladım hoşuma gitti ve üye oldum.Yaşım 17 Ne öğrensem kârdır
Çevrimdışı !slam4ever لا اله الا الله Admin 7 Haz 2009 #2 aleykum selam kardeş hoş geldin hayırlı olsun.
Çevrimdışı Enfal.571 İslam-tr Sakini Site Emektarı 8 Haz 2009 #4 aleykum selam ve rahmetullah hosgeldin kardesim, üyeligin hayirli olsun. bol bol ilim ögrenmen ve ögrenmemiz ümidi ile. Alemlerin Rabbine emanetsin. :islam-tr: :kanka
aleykum selam ve rahmetullah hosgeldin kardesim, üyeligin hayirli olsun. bol bol ilim ögrenmen ve ögrenmemiz ümidi ile. Alemlerin Rabbine emanetsin. :islam-tr: :kanka
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 8 Haz 2009 #6 Aleyküm Selam ve rehmutallah.... Aramıza hoş geldin ....güzel paylaşımlar...
R Çevrimdışı RapIKeramet Yeni Üye İslam-TR Üyesi 8 Haz 2009 #7 a.selam kardesim ben de o vesileyle geldim. Allah (t) herkesden razi olsun cok faydali bir site.