Şia İken Tevbe Edip Ehli Sunnete Geçen Yazardan Müthiş İtiraflar
Çevrimdışı Abdulmuizz Fida فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ Admin 11 Ocak 2020 #1 Şia İken Tevbe Edip Ehli Sunnete Geçen Yazardan Müthiş İtiraflar Son düzenleme: 1 Eki 2023
Çevrimdışı Tevhid Yolunda İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 21 May 2020 #3 Abdulmuizz Fida' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Allah (c.c.) diğerlerine de nasib eylesin Şia olmak kadar kötü birşey yok. Rabbim, diğerlerine de hidayet eylesin.. Moderatör tarafında düzenlendi: 21 May 2020
Abdulmuizz Fida' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Allah (c.c.) diğerlerine de nasib eylesin Şia olmak kadar kötü birşey yok. Rabbim, diğerlerine de hidayet eylesin..
S Çevrimdışı simurg Aktif Üye İslam-TR Üyesi 21 May 2020 #4 Tevhid yolunda' Alıntı: Unuttum.. düzeltiyorum hemen.. Allahu teala affetsin.. hem oruc hem de eşimle kavgalı olduğumdan ötürü kafam pek yerinde değil. Sağolun hocam.. Hocam ilk başta yazdığım mesajı düzenleyemiyorum.. bilginize Genişletmek için tıkla ... Insan eşiyle kavgalı olduğunu da böyle bir platformda dile getirmesi ne kadar doğru . Yapmayın böyle şeyler aile içinde olan aile içinde kalsın.
Tevhid yolunda' Alıntı: Unuttum.. düzeltiyorum hemen.. Allahu teala affetsin.. hem oruc hem de eşimle kavgalı olduğumdan ötürü kafam pek yerinde değil. Sağolun hocam.. Hocam ilk başta yazdığım mesajı düzenleyemiyorum.. bilginize Genişletmek için tıkla ... Insan eşiyle kavgalı olduğunu da böyle bir platformda dile getirmesi ne kadar doğru . Yapmayın böyle şeyler aile içinde olan aile içinde kalsın.
Çevrimdışı Tevhid Yolunda İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 21 May 2020 #5 simurg' Alıntı: Insan eşiyle kavgalı olduğunu da böyle bir platformda dile getirmesi ne kadar doğru . Yapmayın böyle şeyler aile içinde olan aile içinde kalsın. Genişletmek için tıkla ... Olabilir Kardeşim,.herkesin başına gelir...kınamayın lütfen... ben sadece gerekçemi söyledim.
simurg' Alıntı: Insan eşiyle kavgalı olduğunu da böyle bir platformda dile getirmesi ne kadar doğru . Yapmayın böyle şeyler aile içinde olan aile içinde kalsın. Genişletmek için tıkla ... Olabilir Kardeşim,.herkesin başına gelir...kınamayın lütfen... ben sadece gerekçemi söyledim.