Azcık araştırsanızda paylaşsanız ? Fitnelikten başka birşey değildir bu
bu adam Yaser El Habib Adlı çakma Şiidir.Tüm Şia Alimleri tarafından bu adam ve taifesi tekfir edilmiştir
böyle şeyler paylaşmayarak fitneye yol açılmamalı
Şianın şahedeti aynıdır bizimle hiçbir farklılık yoktur
evet yasr el habib tekfir edilmiştir, bir çok sia alim! leri tarafından, hatta sapıklıkla itham edilmiştir, ancak unutulan bir gerçek şu ki buna benzer sapıklıklar zaten şia kitablarında dolu..
sadece iki tanesini söyliyim sapıklığınıza örnek olsun..
Zurare şöyle rivayet etmiştir: Ebu Cafer
(imam Bakır a.s)‘a dedim ki:
Siz Ehl-i Beyt’ten olan imamı tanımanın bütün kullara vacip olup olmadığını, bana haber ver.
Buyurdu ki: «Allah Azze ve Celle, Muhammed s.a.a’yi bütün insanlara Resul ve yeryüzündeki bütün kullara bir hüccet olarak göndermiştir. Allah’a ve Allah’ın Resulü Muhammed’e iman eden, ona tabi olan ve onu tasdik edenlerin, biz Ehl-i Beyt imamlarını tanıması da zorunludur. Allah’a ve Resulüne inanmayan, Resule tabi olmayan, onu tasdik etmeyen, Allah ve Resulünün haklarını bilmeyen bir kimseye, imamı tanımak nasıl zorunlu olabilir ki? Her şeyden önce Allah’ı ve Resulünü tanımıyor, onların üzerindeki haklarını bilmiyor.»
Dedim ki: Allah’a ve Resulüne inanan, Resule inen bütün vahiyleri tasdik eden kimsenin siz Ehl-i Beyt imamlarını tanıması zorunlu mudur?
Dedi ki: «Evet.» sonra şöyle dedi. «Acaba işte şunlar, falan
(Ebu Bekir)’i ve falan
(Ömer)’i tanımıyorlar mı?» dedim ki: “Evet tanıyorlar.”
Dedi ki: «Sence onları tanıma duygusunu içlerine Allah mı ilham etti? Hayır, Allah’a yemin ederim ki şeytandan başkası bu duyguyu onların yüreklerine ilham etmedi.
Hayır, Allah’a yemin ederim ki, biz Ehl-i Beyt’in hakkını Allah’tan başkası, mü’minlerin kalplerine ilham etmez.»
Kuleyni r.a, “el-Kafi”, 1/180-181, hadis 3
Ebu Cafer
(imam Bakır a.s)‘dan Allah c.c’ın “Halden hale geçersiniz.”
(İnşikak, 19) kavli hakkında şöyle rivayet etmiştir:
“Ey Zurare! Şu ümmet, Nebi s.a.a’den sonra, falan, falan ve falandan dolayı halden hale geçmedi mi?”
Kuleyni r.a, “el-Kafi”, 1/415, hadis 17
falan falan ve falanın Ebubekir, Ömer ve Osman r.a olduğunu anlamak için, dahi olmaya gerek yok. İmam Cafer gibi bir alimide kendi pisliklerinize alet ediyorsunuz..
Yasir el Habib denen kafiride içinizde tuttuğunuz pislikleri dışarı vuran bir aynanız olduğu için, reddiye yazarak takiyye yolunda tam gaz ilerliyorsunuz..