Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Siyah Bir Adamın Kıssasını Biliyormusunuz?

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Bir kişi Hz Peygamber s.av'e geldi.

'' Ey Allah'ın Resulu! Ben siyah renkli bir kişiyim. Yüzüm çirkindir ve malım yoktur. Eğer ben ölünceye kadar bunlarla savaşırsam cennete girecek miyim? diye sordu.

Hz Peygamber s.av ''EVET'' dedi.

Böylece o kişi öne doğru gitti. Şehit oluncaya kadar savaştı!.

Şehid oldukdan sonra peygamber as ' a getirdiler.

Hz Peygamber s.av, Allah senin yüzünü nurlandırmış. Kokunu güzelleştirmiş,malını çoğaltmıştır.

Onun ela gözlü cennet hurilerinden olan iki karısını gördüm. Cübbesini aralarında çekişiyorlardı. Her birisi, ''

Onun kucağına ben gireceğim '' diyordu, dedi.

Kaynak: Beyhaki

laylay Çevrimdışı

laylay

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
islamiyet renk dil ırk mal mülk sınıf vs. hiç bir ayrım gözetmeksiniz insanlığa gönderilmiş ...bir hazinedir...allah c.c. imanımızı artırsın inş...

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Aynen öyle. Malesef artık bu şuur insanlarda kalmamıştır. Para ve hırs insanların gözlerini öyle bürümüş ki...

laylay Çevrimdışı

laylay

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
hırs ı yenmenini çaresi nedir pekii....çok kazık bir soru ama neyse sorak...:)

D Çevrimdışı

Darimi

Üye
İslam-TR Üyesi
İslam dini öyle güzel bir din ki ; zirveye gitmenin yolu açık, dibe inmenin de yolu açık ve bunda asla torpil işlemeyecek... Yapılan ameller insanın ahiretini ya aydınlatacak yada karartacak.

Rabbim aydınlananlardan olmamızı nasip etsin.

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
RABBİM'den daha cömert kim olabilir ki ALLAHU akberr

ALLAH razı olsun ahi çok güzel bir hadis

Üst Ana Sayfa Alt