Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Siyah Sancağın Vatanı: Batılı Bir Gazetecinin Güney Yemene Yolculuğu

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
ALLAH razı olsun akhim RABBİM,ecrini versin

RABBİM,mücahidlere güç kuvvet versin amin

şu resim çok manidar

16138_4.jpg

ibnikayyim Çevrimdışı

ibnikayyim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi

مشاء الله

islam nasılda izzet, şeref ve vakar getiriyor görüyorsunuz dimi....ah şu sofralardan da pepsi bir kalksa..:) neyse ganimettir belki....Rabbim sayılarını arttırsın....ilimlendirsin hepsini...

fisebililkahhar_ Çevrimdışı

fisebililkahhar_

!صبرا يا نفسي معنا الله
İslam-TR Üyesi

مشاء الله

islam nasılda izzet, şeref ve vakar getiriyor görüyorsunuz dimi....ah şu sofralardan da pepsi bir kalksa..:) neyse ganimettir belki....Rabbim sayılarını arttırsın....ilimlendirsin hepsini...

onlar orda malı götürsün tabiri caizse bizde ancak içtikleri pepsileri görürüz :)

K Çevrimdışı

karabatak

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Zikrettiğim siteler dışında hiçbir sitede yayınlanmasına rızam yok. Buna rağmen ben yayınlarım diyorsan hesabımız mahşere kalır bilesin.

haberi yaptım ve altına da şöyle bir not düştüm.

Not : Haber gazeteci Casey L Coombs tarafından hazırlanmıştır.Orjinal haberin linki bu adrestedir.Bu haberi türkçeye çeviren kişi'nin tercüme hakkı bulunup haberin aslı ile ilgili hiçbir hakkı yoktur.

Mahşere kalacak bir durum söz konusu değildir.

K Çevrimdışı

Küresel Kitap

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Subhanallah... Lihyani kardeşim, bu kadar güzel bir yazının başka sitelerce yayınlanmasını neden istemiyorsun anlayamıyorum. Mesele mücahidlerin propagandasını yapıp haberlerini yaymak olduğuna göre neden böyle sadece 3-4 site dışında yayınlanmasını istemiyorsun? Allah ecrini bol etsin. İslam Dünyası dergimize de bu tür tercümelerinizi bekleriz :)

Üst Ana Sayfa Alt