OOO AAA bu ne ya sübhanALLAH 2:32 ipini koparan bir sığır :ohafalanoldum
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 8 Ağu 2012 #1 OOO AAA bu ne ya sübhanALLAH 2:32 ipini koparan bir sığır hafalanoldum
Y Çevrimdışı yahya cuheyman İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Ağu 2012 #2 subhanAllah Allah akıl fikir versin inseAllah
Çevrimdışı Muaz ibni Cebel İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 8 Ağu 2012 #3 Koca adamlar hiç utanmadan tepiniyorlar sabah sabah midemi bulandırdılar
Çevrimdışı Soldier of Allah Aktif Üye İslam-TR Üyesi 8 Ağu 2012 #4 Allahım! sen bunlara hidayet ver ve canlarını müslüman olarak al!
Çevrimdışı Abdulmuizz Fida فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ Admin 8 Ağu 2012 #5 eL_Muhacir' Alıntı: OOO AAA bu ne ya sübhanALLAH 2:32 ipini koparan bir sığır hafalanoldum Genişletmek için tıkla ... Ne ipi ne zinciri. Adam arkadan kurt kapanı kapmış yine zaptedememiş
eL_Muhacir' Alıntı: OOO AAA bu ne ya sübhanALLAH 2:32 ipini koparan bir sığır hafalanoldum Genişletmek için tıkla ... Ne ipi ne zinciri. Adam arkadan kurt kapanı kapmış yine zaptedememiş
Çevrimdışı Çay-Şakird İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Ağu 2012 #6 acaba el alemden utancına diskoya gidemeyen adamlar kurtlarını dökmek için mi böyle şeyler yapıyor diye aklımdan geçmiyor değil :yale
acaba el alemden utancına diskoya gidemeyen adamlar kurtlarını dökmek için mi böyle şeyler yapıyor diye aklımdan geçmiyor değil :yale