Taliban Düğünü Cihaddır
Çevrimdışı Abdulmuizz Fida فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ Admin 3 Eyl 2020 #1 Taliban Düğünü Cihaddır Son düzenleme: 15 May 2024
Çevrimdışı Ömer2 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2020 #2 islam için yuruyen her genc ay parcası gıbı aydınlık afganlı kardeslere karsı ayrı bır sevgım var tarlada çalışır gıbı dusman kovalıyorlar Tabı hasatını ahirette inşaallah Yuzlerı guluyor sıkayet etmıyorlar ALLAH DA. onları zaferden zafere ulaştırıyor Anlayabılene mukemmel bır ders
islam için yuruyen her genc ay parcası gıbı aydınlık afganlı kardeslere karsı ayrı bır sevgım var tarlada çalışır gıbı dusman kovalıyorlar Tabı hasatını ahirette inşaallah Yuzlerı guluyor sıkayet etmıyorlar ALLAH DA. onları zaferden zafere ulaştırıyor Anlayabılene mukemmel bır ders
Çevrimdışı SalihBeratt Aktif Üye İslam-TR Üyesi 14 May 2024 #3 Abdulmuizz Fida' Alıntı: Taliban Düğünü Cihaddır Genişletmek için tıkla ... Abi başlığa bakıyorum. Tam bu güzel bir şey olabilir diye düşünüyorum. Video bağlantısı kırılmış oluyor.
Abdulmuizz Fida' Alıntı: Taliban Düğünü Cihaddır Genişletmek için tıkla ... Abi başlığa bakıyorum. Tam bu güzel bir şey olabilir diye düşünüyorum. Video bağlantısı kırılmış oluyor.
Çevrimdışı Müstezafin بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّح۪يمِ İslam-TR Üyesi 15 May 2024 #4 SalihBeratt' Alıntı: Abi başlığa bakıyorum. Tam bu güzel bir şey olabilir diye düşünüyorum. Video bağlantısı kırılmış oluyor. Genişletmek için tıkla ... Bende merak ettim şimdi
SalihBeratt' Alıntı: Abi başlığa bakıyorum. Tam bu güzel bir şey olabilir diye düşünüyorum. Video bağlantısı kırılmış oluyor. Genişletmek için tıkla ... Bende merak ettim şimdi
Çevrimdışı Mubadil İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 16 May 2024 #5 Link güncellenmis. Allah razı olsun.