Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Thierry Henry Imamlık Yapıyor

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Thierry Henry İmamlık Yapıyor

Dünyaca ünlü müslüman futbolcu Thierry Henry, Fransa'daki bir futbol okulunda eğitim alan çocuklara namaz kıldırırken görüntülendi.

Dünya futbol tarihinin en büyük yıldızlarından ve yeniden 2 aylığına İngiliz devi Arsenal'e geri dönen Thierry Henry'nin olduğu iddia edilen imamlık yaptığı fotoğrafı, tüm dünyada sosyal paylaşım ve forum sitelerinde izlenme rekoru kırıyor.

Fransız yıldız Henry'nin yoksul ailelere ve çocuklara yardım yaptığı biliniyor.

533320120127100319631.jpg
1434_3579_Henry.jpg

86035920596.jpg

Barcelonalı Eric Abidal'in Kur'an-ı Kerim okurken

Müslüman Olan Dünya Starları

1434_3579_Henry.jpg

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Elhamdulillah

RABBİM,islama faydalı kılsın amin

M Çevrimdışı

miraç burak

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
evet snoop dog da müslüman olduğunu açıkladı ama yıların kişiliği değiştiremedi uyuşturucuya çeşitli bir çok harama devam ediyor inşaallah yakında büyük günahları işlemeyide bırakır mike tyson da gerçekden helal olsun cahiliye yaşamını tamamen bırakmış videoya baktım ıce cube de müslüman olmuş doğu yakasının gangsterleri bir bir islamiyete giriyor maşaallah :)

M Çevrimdışı

musab99

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Masallah muslumanlar futbol dunyasindan haberdarmis )))))

Fenerbahcede fetonun cemaatine karsi direniyor. Fetonun cemaati herkese dis gecirdi hic kimseden tik cikmadi. Fenerbahceye dokundu yer yerinden oynadi. Insallah fetonun cematinin sonu Fenerbahcenin elinden olacak))))))))

sirati mustakim Çevrimdışı

sirati mustakim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Masallah muslumanlar futbol dunyasindan haberdarmis )))))

Fenerbahcede fetonun cemaatine karsi direniyor. Fetonun cemaati herkese dis gecirdi hic kimseden tik cikmadi. Fenerbahceye dokundu yer yerinden oynadi. Insallah fetonun cematinin sonu Fenerbahcenin elinden olacak))))))))
Allah bagislasin bizleri iman etmeden once cilgin bi futbol hastasiydim.ola bilsin o zamanlardan kalmis bu hatiralar :yale
Allaha hemd olsun silindi gitdi.