Timurtaş Hocadan Şirk Sözleri

A Çevrimdışı

antitağut1979

Üyeliği İptal Edildi
Banned
ben bu adamı çok seviyordum mücadelesini gerçekten takdir ediyordum ama bu sözleri duymak hiç hoşuma gitmedi bu adam acaba cahilmi desem cahil de değil şirki bilmeyen bir adam mı desem şirkide biliyor o zaman nedir bu

H Çevrimdışı

Hattab Amedi

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Rabbim kendisine rahmet etsin,hangi niyetle dedi bilemiyorum ama ümmete faydalı olanları bir kereden silmek doğru değil diye düşünüyorum,elbette eksiklik ve hatalar konuşulmasında demiyorum ama ondan ziyadesiyle faydalandık zamanında,kasetleri ile binlerce insana adeta diriliş ruhu verdi,olmuşsa hata ve kusurları ki hatasız ve kusursuz kimse yok,Rabbimden onu rahmetiyle kuşatmasını diliyorum..

M Çevrimdışı

Muhaajir

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Aslında Hüsnü zan yapılabilir ve özür aranabilir; "bu eski bir kaydı, bundan rücû etmiş olabilir" diye düşünerek. Tevhidi birçok fikirler ve söylemlere sâhib olmakla beraber mâlesef Osmanlıya ve Osmanlı mirâsı olan şirkî tasavvufada sahib çıkmış kendisi. Ve bu sebeple böyle bir Hüsnü zan, zorlama bir Hüsnü zan olur ki, bu videodaki elfâz-ı şirkiyye çok açıktır ve eski-hâli hazırdaki müşriklercede aynen bu şekilde kullanılmaktadır.

En doğrusunu ve son hâlini yalnız Allah SwT bilir.

Allah SwT hepimize Hidâyeti, Basîreti, Sebâtı ve Furkânı nasib etsin. Ve bizleri Kur'ân'a, Sünnete ve Selefin Menhecine sımsıkı sarılan ve bunlara göre yaşayıp ve ölen müslümanlardan eylesin. Âmîn.

M Çevrimdışı

mervanbinmübarek

Üyeliği İptal Edildi
Banned
kardesler ben timurtas hoicanin sesiyle büyüdüm desem yanlis söylemis olmam.bu sesi genclik dönemine ait olan bir ses kaydidir.duydugum kadari ile de kendisi bir süre sonra bizim kardesler tarafindan uyarilmis ve kendisi son zamanlarinda bayagi bir sikinti cekmistir.bir insanin ses kaydi ile yorumlamak bence dogru deil.ayrica kendisi ölmüstür.farzedelimm ki böyle bir durum var bizyinedebirerbir sahit olmadik.biz daha anamizin karninda iken bu adam 50.60. durusmadan dönüyordu.yapmayalim hüsni zan besleyelim.ina adamlar demokrasiye laiklige en azgin zamanda küsrsülerden haykrirken biz uyuyyor dahi deildik.biz bu adamlarin yaptigin binde birini yapmiyoruz.bu son cümle kendi payimadir

yusuf Çevrimdışı

yusuf

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
bir aralar benim kendi sayfamda tum konusmalarini yayinladim ... bir konusmasinda bazi sapik alim diye nitelenen kisilere islam sifati veriyordu ... inanirmisiniz ben bu konuyla yuzlesmek istemedim, hic yani hic desmedim meseleyi, Allahu alem bu alimleri (sapiklari) oda belki avam gibi taniyordur o yuzden onlara islam alimi sifati vermistir dedim konuyu kapattim ama hep icimde vardi ama meseleyi desmedigim icin hep hayirla andim kendisini .. umulurki hak uzere canini vermistir.. videoyu izlerken korkuyla izledim ve korktugum oldu .. son halini, kastini, niyetini Allah swt bilir .. diyecek bir sey yok hidayet Allahtandir ..

rabbim bizlerede hak uzere olmeyi nasib etsin .. bilerek ve bilmeden yaptigimiz kotu amellerden Allah swt ya siginiriz .. amin

sirati mustakim Çevrimdışı

sirati mustakim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
kimse masum degildir.her kes hata yapa bilir.kastinin soyledigi olmadigini zann ediyorum.insallah Rabbim gunahlarini af eder diye dua ediyorum.
hidayet Rabbimden olmak uzere, hocanin davetiyle coklari islama gelmis.
Rabbim hepimizin soylemis ve yapmis oldugu kufur soz ve gunahlari af eylesin,kufur soz ve gunah islemekten korusun,

M Çevrimdışı

Muhaajir

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Küfür veya şirk bir söz söyleyen kişi, küfrü ve şirki irâde etmese dahi -dil sürçmesi ve ikrah hâriç- niyetine bakılmaksızın işlediği fiilin fâil ismiyle isimlendirilir -küfürlerdeki hafî konular ve hüccet ikâmesini getektiren konular hâriç-. Şirki işleyen, cehâleti sebebiyle müşrik ismini almasında mâzur değilken, azâb konusunda mâzur olabilir, ki azâb konusunda mâzur olup olmayacağı âlimler arasında ihtilaflıdır. Müşrik ismini alacağı noktasında ise hiç bir ihtilaf yoktur.

Allâhu a'lem.