Ne diyor bu adam.:)))
Çevrimdışı sirati mustakim İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 13 Haz 2013 #3 uzun yillar cin halk cumhuriyetinde yasamis bu adam cince konusuyo bence cinliler bile anliyamiyor malesef
uzun yillar cin halk cumhuriyetinde yasamis bu adam cince konusuyo bence cinliler bile anliyamiyor malesef
E Çevrimdışı Ebu Katade Misafir 13 Haz 2013 #4 sirati mustakim' Alıntı: uzun yillar cin halk cumhuriyetinde yasamis bu adam cince konusuyo bence cinliler bile anliyamiyor malesef Genişletmek için tıkla ... valla kerdeş senin dediklerinde pek anlaşılır değil yani...) cinliler mi, çinliler mi
sirati mustakim' Alıntı: uzun yillar cin halk cumhuriyetinde yasamis bu adam cince konusuyo bence cinliler bile anliyamiyor malesef Genişletmek için tıkla ... valla kerdeş senin dediklerinde pek anlaşılır değil yani...) cinliler mi, çinliler mi
Çevrimdışı sirati mustakim İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Haz 2013 #5 Ebu Katade' Alıntı: valla kerdeş senin dediklerinde pek anlaşılır değil yani...) cinliler mi, çinliler mi Genişletmek için tıkla ... kardesim tam isabet etmissindir japonlar diyelim gitsin iste turkce de iyi konusamiyorum zaten.ama cok guzel anlarim sizin dili.
Ebu Katade' Alıntı: valla kerdeş senin dediklerinde pek anlaşılır değil yani...) cinliler mi, çinliler mi Genişletmek için tıkla ... kardesim tam isabet etmissindir japonlar diyelim gitsin iste turkce de iyi konusamiyorum zaten.ama cok guzel anlarim sizin dili.
E Çevrimdışı Ebu Katade Misafir 15 Haz 2013 #7 sirati mustakim' Alıntı: kardesim tam isabet etmissindir japonlar diyelim gitsin iste turkce de iyi konusamiyorum zaten.ama cok guzel anlarim sizin dili. Genişletmek için tıkla ...
sirati mustakim' Alıntı: kardesim tam isabet etmissindir japonlar diyelim gitsin iste turkce de iyi konusamiyorum zaten.ama cok guzel anlarim sizin dili. Genişletmek için tıkla ...