Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Valilikte 'Selamün Aleyküm' şaşkınlığı

• Konbuyu başlatan takva1
  • Başlangıç tarihi
T Çevrimdışı

takva1

Misafir
Bu sistemin panzehirleri artık damarlarıma kadar sirayet etti.

Afganistan Halk Meclisi Başkanı Abdul Rauf İbrahimi Türkiye'ye geldi...

Afganistan Halk Meclisi Başkanı Abdul Rauf İbrahimi, Ankara'da ziyaretlerinin ardından Edirne'ye geçti.İbrahimi'ye TBMM Başkanlığı tarafından makam aracı tahsis edildi. Bu araç ile valilik önünde indikten sonra Abdul Rauf İbrahimi, kırmızı halı üzerinden kendisini karşılayan polis mangasını "Selamün Aleyküm" diyerek selamlayınca, polis memurları cevap veremedi.

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Traji komik bir vakıa :)

Mukim Çevrimdışı

Mukim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Adam selam verdi selamını almalarını bekliyor askerler 'din ayrı devlet ayrı' dayatmasından dolayı selamını alamıyor. Selamını alsalar işten atılacaklar belki.

R Çevrimdışı

Rabbani

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Gerçekten çok normal bişey, neden şaşırıyorsunuz ki ? Allah'ın kanununu ayaklar altına alanın kurduğu rejimin askerleridir bunlar, hiç şaşırmayın.

E Çevrimdışı

Ebu Halid

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Tekfiri, alay veya saka konusu yapman, cok vahim sonuclar dogurabilir. Dikkatli ol.

Uyarın için Allah razı olsun.

Ben burada tekfir ile alay etmedim sevgili kardeşim. Onların içlerine düştüğü şaşkınlığı "tekfircilik" hastalığına ima ettim. Etrafımızda selam verdiğin zaman yüzüne bön bön bakan uzun sakallı haricilerin bol olduğu bir zamanda yaşıyoruz. Bunu ima ettim yoksa İslam'ın önemli bir yerini teşkil eden ve asli müslümanlar için kadıların yükümlü olduğu "tekfir" konusu ile alay etmekten Allah'a sığınırım..

S Çevrimdışı

seyfuAllah

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Arkada$lar benim bildigim AllahIn selamI sadece muslumanlara verilir?:)
yanLI$mI dogrumu?