Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

WP'de Karşı Tarafa Gönderilmeden Silinen Mesajın Silindiğini Karşı Taraf Fark Eder Mi?

B Çevrimdışı

BasayevV

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Mesajlaşma uygulaması whatsapp'ta, bireysel sohbette "tek tikli" olarak (yani karşı tarafa mesaj gitmeden) silinen mesajlar karşı tarafta da "bu mesaj silindi." şeklinde gözükür mü yani demek istediğim aşağıdaki ibareler karşı tarafta da öyle midir?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-06-00-12-09-436_com.whatsapp-edit.jpg
    Screenshot_2024-12-06-00-12-09-436_com.whatsapp-edit.jpg
    73.5 KB · Görüntüleme: 16
Ummu Aişe Çevrimdışı

Ummu Aişe

حسبنا الله ونعم الوكيل
Site Emektarı
Az önce bir arkadaşımla denedik. 30 sn neti kapatmasını istedim, ardından bir mesaj attım ve tek tik varken mesajı sildim. Karşı taraf neti açtığında "mesaj silindi" yazısını görmüş, yani silindiği görünüyor.

Adnos adelphos Çevrimdışı

Adnos adelphos

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
WhatsApp mod mevcut ancak hepsi saglam degil bu arda direkt kurulum yapma WhatsApp modlar da bir kurulum yapılırken dikkat edilmesi gerekenler var o yüzden iyice araştırman gerek temayı degiştirebiliyorsun silinen mesaj ve durumları ya da senden gizlenen durumları da görebiliyorsun

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
WhatsApp mod mevcut ancak hepsi saglam degil bu arda direkt kurulum yapma WhatsApp modlar da bir kurulum yapılırken dikkat edilmesi gerekenler var o yüzden iyice araştırman gerek temayı degiştirebiliyorsun silinen mesaj ve durumları ya da senden gizlenen durumları da görebiliyorsun

avatarinda hacker gibi duruyor whatsapplari mi hakliyorsun yoksa : )

Adnos adelphos Çevrimdışı

Adnos adelphos

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Kral o şey ya o resimdeki bagdadi ama hayır hacker degilim ancak bu tarz modlama dedikleri işler ile ilgilenenler var uygulama çok yönlü kullanım sağlıyor silinen mesaj durum görme videoları indirmek tema değiştirmek gibi ancak güvenli degil şahsen kullanıyorum ancak güvenlik endişem yok bu tarz uygulamaları kullananlar bunun bilincinde olmalı

Üst Ana Sayfa Alt