Yeni açılan Twitter Sayfası 4l 9aide
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 29 Eyl 2013 #2 Tevhidhaber, haberi sunusunuz kalbinizdeki pislikden daha da kötü olmus. Allah böyle pisliklerin serrinden müslümanlari muhafaza etsin.
Tevhidhaber, haberi sunusunuz kalbinizdeki pislikden daha da kötü olmus. Allah böyle pisliklerin serrinden müslümanlari muhafaza etsin.
Çevrimdışı farkındayız İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 29 Eyl 2013 #3 . bir an üzerime aldım. bana demediniz sanırım
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 29 Eyl 2013 #4 farkındayız' Alıntı: . bir an üzerime aldım. bana demediniz sanırım Genişletmek için tıkla ... yok ahi sizin, müslümanlara ve müminlere karsi icinizde kin olmadigini biliyorum, sözlerim haberi bu sekilde sunan asagilik insanlara.
farkındayız' Alıntı: . bir an üzerime aldım. bana demediniz sanırım Genişletmek için tıkla ... yok ahi sizin, müslümanlara ve müminlere karsi icinizde kin olmadigini biliyorum, sözlerim haberi bu sekilde sunan asagilik insanlara.
Çevrimdışı farkındayız İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 30 Eyl 2013 #5 Hesap askıya alındıGörüntülemeye çalıştığın profil askıya alınmıştır.