İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s.a.Allahın rahmeti bereketi üzerinize olsun.Kandiliniz Yusuf'u(A.S.) saklayan kuyu,Yunus 'u(A.S.) gizleyen balık,Nuh'u(A.S.) kurtaran gemi,Yakub'u(A.S.) örten gece ve İbrahim'i(A.S.) koruyan eller kadar mübarek olsun ve Tüm İslam alemine rahbet,bereket ve bereberlik getirmesini Yüce ve Kadr olan Allah'tan diliyorum .Allaha emanet olun
selamün aleyküm fatma ben..kardeşler hak yoluna döndürmek istediğim bi arkadaşım var.nasıl bi yol izleyebilirim acaba?yardiminizi esirgemeyin nolur..selam ve dua ile..
s.a yeni üyeyim ama siteyi pek anlayamadım nasıl msj yazılcak nasıl gönderilcek nasıl okuncak karışık geldi bana yardımcı olursanız sevinirim slm ve dua ile