Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Haber Yine Selefilere İftira Etti; Cübbeli’nin Bir Çelişkisi Daha Ortaya Çıktı

T Çevrimdışı

Turuncu

Üye
İslam-TR Üyesi
Daha önce kadınlarla perde olmadan konulur diye cemaatinin hocalarına çıkılan cübbelinin kocaelide kadınlara direkt konuştuğu ortaya çıktı. Site kuralları gereği fotoğrafı yüklemiyorum ama isteyen kişiye kanıtlanır. Kendisine fetullah ile ilgili çelişkileri sorulduğunda ise yine selefiler iç savaş çıkaracak diye hedef gösteriyor..

akit tv'de program yapmış. fethullah gülen için hem kendisinin, hem de şeyhi mahmut efendinin '' fethullah gülen'e hocaefendi diyeceksiniz'' demesini önüne getirmişler. neden zamanında fethullah gülen'e toz kondurmuyordun diye sorulunca bir anda sinirlendi, sonra spikerin ibda-c, selefi falan olduğunu ve operasyoncu olduğunu falan söylemeye başladı sohbetlerinde. yani kendi söylediklerini ve şeyhinin zamanında söylediklerini ''hata etmişiz'' diye alttan almak yerine üste çıkmaya çalıştı.

bugün de kayseri'de sohbet yapıyor şura dediği yeni cemaatinin tebeasına. en takjıntılı olduğu adam ( mahmut eren) için ''kadınlara perdesiz sohbet yapıyor, kadınların olduğu yerde çarşafsız konuşuyor'' diye demediğini bırakmazdı. kendisinin yaptığı sohbette kadınlarla arasında perde yok.
: ''iyi de ben kadınlara bakmıyorum ki'' diye bu meseleyi kendi inançlarına göre normalleştirenlere ''sen onlara bakmıyorsun ama onlar sana bakar, bu da haramdır'' diye din diyanet öğretiyordu. şimdi sorsan ''ben bakmıyorum ki, bu işleri ben ayarlamıyorum ki, arkadaşlar dikkat etmemiş'' der sıyırır kendini.

yani demek istediğim, her yerinden çelişki akıyor bu adamın. bahçeli'nin öcalan açıklamasına dünyanın en komik r'sini yapan da kendisi. neymiş bahçeli öcalan'ı affederek aslında siyonistlerin oyununu bozuyormuş ahahahahhahahaha

Son düzenleme:
Yorgun Mucahid Çevrimdışı

Yorgun Mucahid

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Ortamdaki insanlar:

Civardaki bütün insanlar:

Cübbeli: Bu selefiler de çok terörist ve tekfirciler herkese kafir diyorlar Allah şerlerinden korusun bizleri