Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

YouTube Kanalıma Destek Olur musunuz Kardeşlerim?

S Çevrimdışı

sadık yürek

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Selamın Aleyküm kardeşlerim,

"Divine Chapters" adında bir youtube kanalı açtım burada da global ölçekte topluma faydalı olacağını düşündüğüm paylaşımlar yapıyorum. Kanalıma abone olup destek olursanız minnettar olurum.

Ayrıca yaptığım paylaşımları değerlendirebilir misiniz? Hatalı veya eksik gördüğünüz veya geliştirmem gerektiğini düşündüğünüz kısımlar var ise paylaşırsanız minnettar olurum.

Saygılar ve sevgiler..

Abdurrahman el-Maarifi Çevrimdışı

Abdurrahman el-Maarifi

أن مولانا أسامة شيخنا وهو الأمير
İslam-TR Üyesi
"Divine Chapters" adında bir youtube kanalı açtım burada da global ölçekte topluma faydalı olacağını düşündüğüm paylaşımlar yapıyorum. Kanalıma abone olup destek olursanız minnettar olurum.

Ayrıca yaptığım paylaşımları değerlendirebilir misiniz? Hatalı veya eksik gördüğünüz veya geliştirmem gerektiğini düşündüğünüz kısımlar var ise paylaşırsanız minnettar olurum.

Saygılar ve sevgiler..
Tabii akhi Allah çalışmalarının devamlılığını getirsin inşeAllah

A Çevrimdışı

Azeribirmuvahhid

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Selamın Aleyküm kardeşlerim,

Saygılar ve sevgiler..
Aleykum selam. Hocam tagut ve hakimiyet meseleleri hakkinda bolca paylasim yapmanizi oneririm. Bu devirde insanlar once fikhi meseleleri sonra onemli olan dine giris meselelerini ogreniyorlar maalesef. Dininde dogru olmayanin namazi orucu kabul olmaz bildiginiz gibi. O yuzden dedigim meseleler hakkinda bolca ayet paylasin. Hadis olarak da Tevbe 31 hakkinda olan hadisi paylasirsaniz insanlar icin anlamasi kolay olur. Yardim gerekirse vaktim oldugu zaman forum uzerinden size yardim da ederim, isterseniz tabii. Cok guzel bir sey yapiyorsunuz, insanlarin hidayete ulasmasini saglamak cok guzel bir sey.:)

Üst Ana Sayfa Alt