Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Neden Islam-tr'deyim ???

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Konuyu açma nedenim üyelerin neden burda olduklaarını kısaca özetlemeleri içindir.
Kendi adıma ben neden burdayım onu söylemek istedim. Konu başlığı için de içimden öyle geldi yazdım.


Ben neden islam tr deyim;

Çünki hepinizi seviyorum, Çünki hepiniz islamı seviyorsunuz,
 
farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Ya yöneticiler?? siz de yazın ahkiler. Mekan sizin:DDD
 
S Çevrimdışı

shenhehe

Guest
çeşitli konuları ögrenip bilgileniyoruz,haberdar oluyoruz,ayrıca toptancı görevi görüyor :), Allah tüm çalışanlardan,yararlananlardan,dagıtımı yapanlardan razı olsun.
 
M Çevrimdışı

Musab umeyr

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
böyle her tarafı fitne kokan bir devirde öylesine hak söz söyleyen iki cümle inanın insana çok iyi geliyor...İslam Tr'ye gelmeden önce bu kadar haber takip etmezdim sadece net üzerinden suriye haberlerine bakardım ama Bonunda nekadar doğru oldugunu bilmiyordum....
Allah burada bulunana herkes den razı olsun.... ben bazen burada öğrendiklerimi ailemle paylaşınca hepsi şaşırıyor bana diyorlarki 'sen bu haberlerin hepsini nerden? nasıl? ne zaman öğrendin
ALLAH BURADAKİ TÜM KARDEŞLERDEN RAZI OLSUN .....
 
R Çevrimdışı

Rebi3

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Başka site kalmadı. Yakın zamanda benzer sevdiğimiz tevhidi sitelerin hepsi kapandı. İslam tr de olmasa facebooktan falan kendimizi takviye ederiz artık. Yönetici kardeşlere tavsiyem tağuti rejimlerin bu tür sitelere geçmişte yaptıkları (site kapatma,Msn-Skype üzerinden IP tespiti yapıp yöneticilerin evlerine operasyon vb.) oyunlardan mümkün olduğunca kendilerini ve İslam tr'yi korumaları ve her türlü tedbiri almalarıdır. Allah emeği geçenleri korusun inşaAllah.
 
E Çevrimdışı

ebuzekeriya

Üye
İslam-TR Üyesi
öyle bir toplumda yasıyoruzkı hurafe ve bit'at larla dolu,babadan ve dededen kalma dinle yasayan bir dönemde rabbimin hidayet nasibinden sonra,böyle bi siteyle karsılasmam bile benim için Rabbimin bana vermiş oldugu hidayet neticesidir.

burada bulunmamın sebebi belki sizlere komik gelebilir ama; tevhid,TAGUT,cihad, bidat,hurafe gibi kelimelerin ilk duyusta yada bakısta bir anlam teskil etmemesi (benim için) oysaki rabbilalemin bizi yokdan varedin iman ettigi kendini ben müslümanlardanım diye isimlendiren insanlardan bu kelimelerin manası ve anlamıyla kulluk görevlerinin olmassa olmaz oldugunu, rabbimin hidayeti ve siz degerli ( hiç birinizi reelde görmesemde;ki görmek çok isterim)büyükseniz abi küçükseniz kardeşlerimi rabbimin rızası için çok seviyorum.
söylenecek çok söz var ama malesef butoplumda o kadar uyutulmusuzki rabbimin razı olacagı kelimeleri bile şuan dile dökmekte cahıl bırakılmısım. rabbim kendisinin razı oldugu kullardan eyler inseallah tum tevhid ehlini.
 
Üst Ana Sayfa Alt