Abdussamed b. İslâm

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında

  • Bana Özel den yazarmısın bişey soracam musibet hastalıkla ilgili
    Abdussamed b. İslâm
    Abdussamed b. İslâm
    abi öncelikle Rabbim şifanı versin. mesajınızı okudum, Allah'ın izni olmadan yaprak bile kımıldamaz, o sizi korursa size kimse zarar veremez. Ben tabii ki mü'min bir kardeşiniz olarak yanınızdayım. Ancak size sağlayacağım fayda ilim ile mümkündür Kaldı ki ben de ilim sahibi bir insan olmadığım için yanlış hekim rolü üstlenmek istemem. @Abdulmuizz Fida hocamın müsait bir vaktinde size yardımcı olacağını umuyorum inşallah.
    Allah azze ve celle er veya geç onun şeriatına küfreden aşağılık maymunları bizim elimizle cezalandırsın. Allah onlara lanet etsin.
    "Elhamdülillah Müslümanız ulan!
    Evet ehli sünnetiz, inadına sünniyiz yani. Hanefiyiz evet. Dahası da var: Türk'üz ulan! Bu ikrarla alsın canımızı Allah. Üç beş taharetsiz gâvurun keyfi için adımızdan da sıfatımızdan da vazgeçecek değiliz."
    Upuzun bir yol uzanıyor az önümde
    Çıkamam sonunu göremem gözümle
    Pusuda tetikçi, kapatırım elimle
    Aman görmesin beni biterim yeminle

    Ey yemyeşil tarlalar sakın kurumayın
    Siz kurursanız aman ben ne yaparım
    Malike verecek hesabım yok tarlanın
    Her serinlikte ben yan gelip yatmışım...
    Hicret yaklaşıyor
    Abdussamed b. İslâm
    Abdussamed b. İslâm
    Hele eğlenin bakalım, hele düzen şimdi bizim lehimize diye gülün gezin tozun bakalım. Yallah şuraya yallah buraya diye müminleri kendi atalarının tekbirlerle fethettikleri yerden sallayın bakalım. Biz gideriz amma döndüğümüzde sizin için daha kötü olur. Sonunda dayanamadı gitti derler diye çekiniyordum artık ondan da çekinmiyorum. Gün doğmuş, gün batmış ebed bizimdir Allah'ın izniyle ! Şehit kanlarıyla sulanan, alimlerin, ariflerin, salihlerin, abidlerin yetiştiği bu toprakları getirdiğiniz hali de Rabbimizin yardımıyla yine düzelteceğiz.
    Abdussamed b. İslâm
    Abdussamed b. İslâm
    Zafer Allah'ındır! Bunu bir kez daha anlayacaksınız. Tarih sayfalarından okuduklarınızı masal diye gülün geçin bakalım, sizi tarihe gömünce Allah'a hamd edeceğiz!
    Abdussamed b. İslâm
    Abdussamed b. İslâm
    Bu ülkede iman küfür kavgası var
    -K. Mısıroğlu
    Dünyaya bakıyorum tamam mı şimdi. Hristiyan hristiyanlığını yapıyor, budist budistliğini yapıyor. Ama mesela türkiye'ye baktığımda sözde müslüman. Hatta %90 ! Ama bu müslüman öyle bir müslüman ki bir bakıyorsun kendi dininden aklımca mizah yaptığını zannediyor. Sen dinden çıktın diyince sinirleniyor. Algı şu: kardeşim ben cuma'ya gidiyorum, kimliğimde yazıyor (artık o da yazmıyor da neyse). Adam heykeli selamlıyor. Sonra sen putperestsin diyince sinirleniyor. Olur mu canım cuma'ya gidiyorum, inşallah maşallah diyorum, ben müslümanım ya! Felan.
    Elime kalem almaya üşenir,
    Forumda aylaklanırım n'apayım?
    Tok mide, sıcak yatak, serin kafa,
    Buna yaşamak diyorlar napayım?

    Ha, şu sesi unuttuk!
    İçimde hiç susmayan,
    Hep hakkı konuşan,
    Bir vezir! Vezir.. Vezir..

    Can sıkıcı vezir..
    "Hünkarım," der, "namusunuz,"
    Yahu ne güzel soytarı izliyorduk
    Bu yine ne başladı şimdi..!
    Ölümü mü bekliyorum desem,
    Aman ha!
    Bu hal ile akıbetim n'olur?
    Yaşamak namına bir iş peki?
    Eh, nefse zor geliyor
    Bakarız bir ara, dedim içimden.

    Büyük adamım filan amma
    Peki öncekiler de benim gibi miydi
    Şurada şu Müslüman ölüyormuş
    Denildiğinde hani

    Şurada bir kafir var ey gardaşım,
    Gel sırt sırta verelim,
    Dersini verip diz çöktürelim!
    Denildinde hani..

    Bakarız bir ara..
    Hallederiz ya cidden bak,
    Bir Müslüman sen mi kaldın?
    Diyorlar mıydı acaba?
    Acaba... Kafamda deli sorular..
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst