Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ABDULMUİZ HOCAM BEN BU SORUYU SORALI BAYA OLUYOR BÖYLE BİR NAMAZ ZATEN BATILDIR DEYİP BİR SIKINTI GÖRMÜYORDUM KEŞKE ERKEN YAZSAYDIN ALLAH BENİ AFFETSİN SENDENDE RAZI OLSUN
Fırat kalkanı operasyonu akp ve mhp nin tsk ya verdiği yetki ile yapıldı. Böylece 1000lerce müslüman hayatını kaybetti. Chp buna hayır demişti.
Yine 2003 te akp tsk yı amerika ile birlikte Irak işgaline göndermek istemişti ama bu chp sayesinde olmamıştı.
Atatürkçülerin kafirliği ortada iken...
Irak suriye afganistanda binlerce müslümanın kanına giren. Türkyiede hapislere dolduran. Haçlılara siyonizme uşaklık yapan erdoğanın yetkilerinin dahada genişletilmesini istemiyorum.
vikipedi elbette %100 doğru değildir lakin ön fikir verebilir. safevi ile işbirliğine girmesi mevcut hilafeti küfre düşürürmü hocalarımız daha iyi bilir, ama zıtlaşmayıp işbirliğine gitse buna gerek kalmazdı. çok sayıda müslümanda hayatını kaybetmezdi.
detaylı bilgi için şu linkleri okuyabilirsiniz : (bu sırada hilafet memlüklülerdir)
https://tr.wikipedia.org/wiki/Ridaniye_Muharebesi
https://tr.wikipedia.org/wiki/Mercidab%C4%B1k_Muharebesi
bunlarda sapık ibni arabi ile ilgili...
Ah şimdi amerikan vatandaşı olmak vardı, orada silaha ulaşmakta kolay. Pişkince evet 200 tane sivili vurdum diyebiliyor, öte yandan BM toplantısında londrada ölen 3-4 kişi için saygı duruşunda bulunulmuş. Kafirlerin anladığı dilden konuşmak lazım.