Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Attığın alıntıyı oku.Enam suresi 125.ayetin kapsamına girip yaşarken bir kişinin Allahın tamamen uzak bıraktığı nasıl anlaşılırla alakalı.
Üstteki konu farklı küfürlei şirkleri açık olan kişilerdir.Eserlerinde mevcut okusan görsen sen de anlayabilirsin belki.o şekilde,ayrı mevzular yani.
@Horasan Fedaisi Sadece eser ve nakillere oku gerisi önemli değil.ilk 3 nesle odaklan.imam ahmedin hüccetsiz tekfirine çokça nakil var.cehmi olduğuna şahit olduğunda gerek mutlak gerek muayyen tekfir etti.twitterda faydalanacağın çokca eser ehli hesap var.bu arada ayrıca imam asım hüccet...
Esselamun aleykum akhi inşallah halletmişsindir işlerini...Bi kardeş için araştırmıştım zamanında özelden yazamadım size sen bana yazar mısın özleden konuşalım inşallah baya yolları var bu işin
evet abi doğrudur, ben aslında halka açık yerleri sormuştum dernek gibi dergi gibi..o şehirde yaşayan cehalet sahibi bir arkadaşa önermek için.Özelden yazan olursa güzel olur inşallah.
rabbim işlerini kolaylaştırsın ve ahiret azığı yapsın sıkıntılarını.imtihandır sabretmek lazım hepsine şu an nasılsın iyisin inşallah çözdün mü sorunları.