Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Binlerce ABD askeri Suriye kıyılarında

Ebu Yusuf Çevrimdışı

Ebu Yusuf

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Binlerce ABD askeri Suriye kıyılarındaSuriye'de Esed rejimi kimyasal silah seçeneğine başvurursa Amerika'nın Suriye'ye birkaç gün içinde müdahaleyi başlatmaya hazır olduğu iddia edildi.
Binlerce ABD askerini taşıyan USS Eisenhower askeri gemisinin Suriye kıyısına yakın bir şekilde konuşlanması müdahale iddialarını artırdı. Sekiz bombardıman uçağı ve 8 bin asker barındıran Amerikan uçak gemisinin dün Suriye kıyılarına geldiği bildirildi.

İngiliz Times gazetesinin haberine göre, Amerika aralarında İngiltere'nin de olduğu bir koalisyon hazırlığı yaptı.

Amerikalı bir yetkili, "Harekete geçmek çok büyük bir hazırlık gerektirmez, kullanacağımız imkan zaten elimizde mevcut. Henüz alınmış bir karar yok, pek çok seçenek var ama askeri operasyon birkaç gün içinde başlatılabilir" diye konuştu.

İsrail basınından Maariv gazetesinde de benzer iddialar yer aldı.

Gazetedeki habere göre, Amerika çok uluslu bir koalisyon oluşturuyor ve bu koalisyonun içinde İngiltere, Ürdün, Türkiye ve İsrail de var. Hazırlığın amacı Esad rejiminin kimyasal silahlarını etkisiz hale getirmek. (DünyaBülteni)

http://www.pressmedya.com/manset/12431/binlerce-abd-askeri-suriye-kiyilarinda.html
 
R Çevrimdışı

rıdvanözgül

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır.


Allah'ım sen müslüman kardeşlerimiz üzerinde kurulan tuzakları,oynan oyunları zalimlerin başları geçir.
(Amin)
 

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt