Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Esad öldürünce caiz mi oluyor?

E Çevrimdışı

Ebu Halid

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Şia yanlısı haber sitelerinde İsrail'in müslüman çocukları öldürdüğünü okudum. İsrail'in yaptığı zulümleri ballandıra ballandıra anlatıyorlar ama nedense Suriye'de Esad ve köpeklerinin müslümanlara yaptıkları zulümleri görmezden geliyorlar.

İsrail çocuk öldürünce ortalığı ayağa kaldıran bu zihniyet Esad çocuk öldürünce şaşırtmaca yapıyorlar. Sanki hergün Esad'ın çocukları öldürülüyor ve karısına tecavüz ediliyor!

İsrail çocuk öldürünce "katiller, caniler, zalimler" katagorisine girerken Esad çocuk öldürünce "ülkesini savunan meşru bir lider" oluveriyor. Yani İsrail'in çocuk öldürmesi haramken Esad'ın çocuk öldürmesi caiz mi oluyor?!

Allah'ın azabı zalimlerin ve destekçilerinin üzerine olsun. Allah'ım! Kendisini savunanlarla Esad'ı birlikte haşret ve onlara acı bir azab ile azab et! Amin amin amin
 
A Çevrimdışı

Abdullah Yusuf

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
akhım beyin lazım , beyin olacak ki iman etsinler , en azından esadan başka ilah yok diyen köpeklere buğz edemiyorsa , hala seviyorsa ; Allah belasını versin , zebanilere teslim etsin derim
 
T Çevrimdışı

takva1

Guest
ya bu şia hainleri kafirleri sünnilerden ( müslüman kardeşlerinden ) üstün tutuyolar var mı böyle mantık ? Kardeşler ben bir şey söliyimmi eğer yarın birgün savaş çıkarsa kafirlerden önce bu şialari kılıçtan geçirmemiz lazım ondan sonra kafirler..
 
E Çevrimdışı

ENSARİ

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
bu israilde olsa beşşşarrrrrrrr namussuzuda olsa öldürmek caiz olmaz birisi apaçık kafir öbürü ise apaçık münafık yok ikisininde birbirinden farkı ama ben şurayı anlıyamadım kim israilin çocuk öldürmesini caiz görüyorki..?
 
E Çevrimdışı

Ebu Halid

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
İsrail'in çocuk öldürmesini caiz gören yok ama benim burada belirtmek istediğim Şia'nın iki yüzlülüğüdür. İsrail'e gösterdikleri tepkinin onda birini Esad kafirine karşı göstermiyorlar. Esad çocuk öldürünce caiz oluyor ama İsrail'e hücum ediyorlar.
 
F Çevrimdışı

faris-i

Guest
bismillah: ya ilahi.. ya rabbii .. islam ümmetinin düştüğü şu hale bakın bölüm pörçük olduk . cemaatler sankı bırbırıne ınat etmıscesıne makam sevgısınden bırlesmıyor . ya ilahi biz bunun hesabını nasıl verıcez rasulullahtan nasıl şefaat isticez... ya bu dava ugruna islam sancagını kaldırır can verırız yada islam davası ugruna can verenlerı gordukce aynaya bakıcak yuzumuz kalmaz..
 
Üst Ana Sayfa Alt