Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Farklar!

Nasr Çevrimdışı

Nasr

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Bu şekilde birbirleri ardınca farklı hocaların aynı konu hakkın da ki görüşlerini aktaran ortak bir video yayınlanması sakıncalıdır.

Sakıncası 1. Olarak : O yayınlanan herhangi bir hoca bu şekil de video'yu yayınlayana hakkını helal etmiyor bilmeli ki ben şahit oldum.
2. Olarak : Bu tür görüş ayrılıkları kişiyi baz alınarak değil düşünce ya da görüşü göz önünde bulundurularak yapılıyor ve konuşuluyor. Bunun farkında olamayan kişilerin -o hoca bu hocaya şöyle demişlere- döneceğini kestiremeyip anlamsız polimiklere gidiliyor.
3. Olarak : Misal Alparslan Hoca'nın orada ki ifadesine bakılacak olursa Cübbeli'ye Kafir dedi gibi anlaşılıyor değil mi? Ancak öyle değil bizzat kendisiyle konuştum demediğini dile getirdi çünkü Tekfir'in önünde engel olarak bunu sapıklıkla itham ediyor cahilliğine veriyor.
4. Olarak'da: Hoca kıyasından ziyade şerrin büyüğü çeşitli ilizyonları ile halkın aklını örtmek için ne gibi komplolar içersin de olduğunu ve hangi adımları izlediğini yaymak sanırım daha öncelikli olacağını düşünüyorum.

Yanlış anlaşılmamdan Allah'a sığınarak herhangi bir hoca'yı savunmak ya da yerme amaçlı yazmadım ancak bu yayınların bu ve benzeri hocaların ahirette kendilerinden hak talep edeceklerini bilmelerini istedim.Çünkü bunları bir tür oyun olarak görüyorlar bizi birbirimizle uğraştırıp kendi sistemini ayakta tutabileceklerini düşünüyorlar.
 
Üst Ana Sayfa Alt