Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Genç Mücahidler Cemaati Basın Açıklaması

• Konbuyu başlatan ebufaris kurdi
  • Başlangıç tarihi
E Çevrimdışı

ebufaris kurdi

Guest
Genç Mücahidler Cemaati Basın Açıklaması 14/06/2011 بسم الله الرحمن الرحيم
فَلَمْ تَقْتُلُوهُمْ وَلٰـكِنَّ اللّٰهَ قَتَلَهُمْ وَمَا رَمَيْتَ اِذْ رَمَيْتَ وَلٰـكِنَّ اللّٰهَ رَمٰى وَلِيُبْلِىَ الْمُؤْمِنينَ مِنْهُ بَلَاءً حَسَنًا اِنَّ اللّٰهَ سَميعٌ عَليمٌ
Onları siz öldürmediniz, ama onları Allah öldürdü; attığın zaman da sen atmadın, ama Allah attı. Mü'minleri kendinden güzel bir imtihanla imtihan etmek için (yaptı) . Hiç şüphesiz Allah, işitendir, bilendir. Enfal:17

-BASIN AÇIKLAMASI -
Mogadishu Limanındaki UGANDA askeri üssüne düzenlenen Ameli İştihadi.

Cemaatimiz mücahidlerinin İşgalci Kafir ve Mürted Askeri kuvvetleri üzerine düzenledikleri operasyonlar gün geçtikçe artarak devam etmektedir.
Bu basın açıklamamız Kafir UGANDA Kuvvetlerinin Cemaatimiz mücahidlerinin başarılarını başarısızlıkmış gibi göstermesini engellemek için yayınlanmıştır.
Cemaatimiz Mücahidleri İşgalci Kafir ve Mürted Askeri Kuevvetlerini ülkesinden çıkarmak için planlı programlı olarak operasyonlar düzenlemekte ve Alahın c.c. izni ilede başarılı olmaktadır.
Cemaatimiz Mücahidleri 30 Mayıs 2011 Pazartesi günü Başkent Mogadishu da UGANDA Askeri üssü üzerine bir plan dahilinde seri operasyonlar düzenlemiştir. Cumhurbaşkanlığı Köşkü ve Havaalanı giden Makka Al Mukarrama Yolu üzerindeki UGANDA ASKERİ ÜSSÜ ne düzenlenen Operasyonda 33 UGANDA Askeri öldürüldü. 40 Dakika kadar süren operasyon Cemaatimiz Şehitlik Tugayı Tarafından planlandı ve uygulandı. Operasyon sonucunda 2 Mücahid Kardeşimiz Şehid (inş) oldu. Operasyona katılan diğer kardeşlerimiz herhangi bir sıkıntı olmadan Karargahlarına geri döndü.
Aynı tarihte bir başka Mücahid Birliğimiz ise Mogadishu Limanında İşgalci Kafir ve Mürted Askerlerince en iyi korunan yerlerden olan ana ikmal borularıı üzerine operasyon düzenledi. Düzenlenen bu operasyon neticesinde 23 UGANDA Askeri öldürüldü.
Allah c.c. büyük bir lütfu ile düzenlenen operasyonlarımız UGANDA Askerlerinin morallerini bozdu,onların savaş azmini kırdı. Bu operasyonlarımızın başarısı İşgalci Kafir ve Mürted Askeri kuvvetlerinin beceriksizliklerini ve savaştaki acziyetlerini ortaya koyan bir gerçektir.

Cemaatimiz bu ve benzeri planlı operasyonları yapmaya devam edecektir. Ancak bu operasyonlarımızın başarıya ulaşması için Tüm Müslümanların dualarını beklemeteyiz. Allah c.c. izni ile bizler ŞEHİD olmaya yemin ettik. Allah c.c. den başkaca bir isteğimiz yoktur. Ya Rabbi Sen bizleri vadettiğin müjdeye ulaştır. Bizleri ŞEHİD kardeşlerimiz ile birleştir.
يَقُولُونَ لَئِن رَّجَعْنَا إِلَى الْمَدِينَةِ لَيُخْرِجَنَّ الْأَعَزُّ مِنْهَا الْأَذَلَّ وَلِلَّهِ الْعِزَّةُ وَلِرَسُولِهِ وَلِلْمُؤْمِنِينَ وَلَكِنَّ الْمُنَافِقِينَ

"İzzet (güç, onur ve üstünlük) Allah'ın, Rasulü’nün ve Mü'minlerindir.
Fakat münafıklar bunu bilmezler!" [Munafikun: 8]
Basın Ofisi