Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Hamas polisi kadınlara saldırdı

K Çevrimdışı

Küresel Haber

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Gazze’de, bölünmüşlüğün sona ermesi için barışçıl gösteriler düzenleyen kadınlar polisin saldırısıyla karşılaştı. Polisler göstericileri ellerindeki sopalarla darpetti.

Küresel Haber / Haber Merkezi

Hamas Hareketi’ne bağlı polis güçleri dün Gazze’de Filistinli gruplar arasındaki bölünmüşlüğün sona ermesi için gösteri düzenleyen Filistinli Kadınlar Genel Birliği aktivistlerine sopalarla saldırdı.

Gazze’deki birliğin başkanı Emel Hamad, AFP’ye yaptığı açıklamalarda şöyle dedi: ‘Hamas polis üyeleri ve içlerinden bir kadın polis Filistinli Kadınlar Genel Birliği’nin düzenlediği barışçıl gösteriyi güç kullanarak bastırdı. Göstericilere küfrettileri gibi elleri ve sopalarla vurdular.’

Hamad, birliğin Hamas güvenlik birimlerine gösteri öncesinde gösteri faaliyeti ve yeri hakkında bilgi verdiklerini ancak kendilerinden ’kabul ya da ret’ namına hiçbir cevap almadıklarını ve kanun çerçevesinde bir gösteri düzenlediklerini belirtti.

Öte yandan Mizan İnsan Hakları Merkezi de kadınların düzenlediği barışçıl bir gösterinin polis güçleri tarafından kuvvet kullanılarak bastırılmasını şiddetle kınadı. Ardından olaya karışanlar hakkında soruşturma açılmasını ve kanuna saygıyı güvence altına alacak önlemlere başvurulmasını talep etti.


 
celaluddevle Çevrimdışı

celaluddevle

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
İsraile düdüğü ötmeyen bu hamasın gücü anca böyle kadınlara ve azınlık bir avuç müslümana yetiyor zaten. Yada olmadı tarlaya füze atarlar. Hadi o da olmadı yere israil bayrağı çizip üstünde yürürler.
 
HAMAS Çevrimdışı

HAMAS

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
Bu kadınların da sesi olmak lazım,haklısınız.
 
HAMAS Çevrimdışı

HAMAS

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
Ben genel yazdım,şahsınızı hedef alan bir tutum için de değilim.
 
Üst Ana Sayfa Alt