Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Insaf

  • Konbuyu başlatan Mutedeyyin
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M Çevrimdışı

Mutedeyyin

Guest
ğerçekten Fettullah hoca hankında yapılan yorumlara şaşıyorum nasıl olurda birileri onu hala tasdikliyebiliyorlar şaşırmamak elde değil tartışılan konu tamamen şirk değil mi ölülerden medet ummak müşriklerin özelliği değil mi sadece Allahtan cc istemek dinin olmazsa olmazlarından değilmidir ki birileri çıkıpta kuranda naslar dururken şu şunu yapmış demiş diyebiliyorlar bakın büyük ihtimalle yazdıklarım kilitlenecek ama Allah içimden geçenleri biliyor paylaşacağım nurculuk başka bir dindir onların kitapları ve peygamberleri başkadır direk bunu dilleriyle söylemeselerde hal ve harekrleri ve düşüncelri ile ortaya koymaktadırlar
 
GuLYaRaSi Çevrimdışı

GuLYaRaSi

VuSLaTa HaSReT
Admin
Kardes hangi konuyu diyorsun sen?

BUrda Kuran ve Sunnetden gereken konulara cevap verilmistir, dedigin konu basligi altinda yoksa bile, forumda mutlaka vardir, ve burda insanlari güzellikle hidayete cagiriyorz, direkt sen su sen bu diye sogutmuyorz, kaynaklarla genel olarak anlatiliyor.
 
samanpan Çevrimdışı

samanpan

.
Site Emektarı
ilginç. nerden bu kanıya vardın anlamadım. ayrıca neden kitlensin onu da anlamadım. ilginç
 
!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Kardeşin anlatmak istediğini anladım. Kendisi açık şirk konularında şirk desteklenen konulara neden geç mudahele ediliyor veya neden şirk konuları savunanlar forumda yaptırım görmüyor Allahu alim bunu demek istemiş.

Konuyu bizzat kendimde okuyordum.

Gerekenler Allah için yapılacakdır zaten dediğiniz konuda mod kardeş konuyu kilitleyip gerekli linki katmış o yönden sorun yok. Yaptırıma gelince bilerek uzak durmaya çalışıyorum bu ay kimseyi forumdan uzaklaştırmayayım diye ancak kalbiniz ferah olsun herkes layığını görecektir. Gerekenler yapılacaktır.

Selametle.
 
boran el muvahhid Çevrimdışı

boran el muvahhid

Üye
İslam-TR Üyesi
abi sana özelden bu konuyla alakalı mesaj attım oku inşaAllah

bazıları sert davrandığımız için bizi gaddarlıkla suçluyor
fitnecilere fitneci dediğimiz için vebale girdin böyle yapma diyorlar

bilmiyorlar mı ki fitneciye fitneci dememek daha büyük vebal.

bu sadece bir forum köşesi.eğer günlük hayatta da bu tür fitnecilere böyle iyi niyet göstererek geçit veriyorsak asr ı saadetten çok farklı fitne dolu bir dönem yaşamamıza şaşmamalı.

imanın lezzetini almak isteyenler Allah ın düşmanlarına yeteri sertliği göstersinler.yine Allah ın dostlarına yeteri samimiyeti göstersinler

imanı eksik olanlar fitnecilere yeteri sertliği göstermedikleri gibi mücahidlere de yeteri sevgiyi göstermiyorlar.
çok hüzünlü bir durum
 
samanpan Çevrimdışı

samanpan

.
Site Emektarı
boran el muvahhid kardeş bak sana son uyarım. istediğin gibi davranabilirsin. hakaret olursa silerim o ayrı da. ne yaparsan yap bi daha biri gelip beni şu kişi kovdu siteden derse seni de ben kovarım bilmiş ol.kimseyi siteden kovmaya senin hakkın yok bunu unutma.3ü geçti kovdu diyenlerin sayısı. sana olan sevgimden bişey yapmadım sürekli uyardım. baskası olsa çoktan sildiydim bunu da bilesin.sakın bana kötü davranıyolar deme en çok hoşgörüyü sana yaptım.tekrar söylüyorum kimseyi bu siteden kovma.belki bişeyler öğrenir.güzel şeyler paylasıyosun dikkat et de bizleri bu yazılarından mahrum bırakma.

ayrıca biz de insan evladıyız ki 24 saat sitede duramıyoruz. buna rağmen sitede en çok online olan kişiyim. her konuyu okumaya çalısıyorum okuyorum da. bişey olduğunda söyleyin rapor yazın kesinlikle ilgilenilecektir. raporlarla lgilenme oranı %100 dür. daha önce de yazdım. millet özelden bi sefer uyarmıyo bakın şöle bi durum var el atın diye. günler geçiyo. böyle insaf falan diye sitenin göbeğine konu açılıyor. bu kerteye gelmekten eğer hoşlanmıyorsanız -ki hoşlanmadığınız için bu tarz konuları açıyorsunuz- özel mesaj sistemim her an açıktır. bu konuya ve bu konuyu okuyanlara örnek olsun diye diyorum kimse üzerine alınmasın. özel mesajınızı atın. O şirk konusu, o şirk mesajı bana özel mesaj attıktan 24 saat sonra da silinmesse, o kişi uyarılmassa vb. ben bu işi bırakırım bu kadar da net.
buna rağmen hala uyarmayıp bizi siteye bu tarz konular açanın samimiyetinden şüphe duyacağım haberiniz olsun....


konu yazan kardeşim senle alakası yoktur. üzerine alınma . genel bi duyuruydu...

konuyu kilitliyorum . günlük 10bin kişi giren sitemizin ortasında bu tarz tatsız şeyler görmeyelim inş. özelden halledelim...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt