Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

İsrail, Heniye'nin evini bombaladı

HAMAS Çevrimdışı

HAMAS

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
İsrail'in Gazze şeridine yönelik düzenlediği saldırılarda Gazze'deki Filistin Hükümeti Başbakanı İsmail Heniyye'nin evinin bahçesinin hedef alındığı belirtildi.

Güvenlik yetkilileri ve görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda savaş uçaklarından birinden atılan bomba, Başbakan Heniyye'nin evinin bahçesindeki jeneratöre isabet etti.

Öte yandan tıbbi kaynaklar, aralarında 2 çocuğun bulunduğu 4 Filistinlinin yaralandığını, böylece toplam yaralı sayısının 164'e ulaştığını kaydetti.
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI VURULDU
Gazze Şeridi'ndeki saldırılarını dün gece yoğunlaştıran İsrail Ordusu, Hamas'a bağlı İçişleri Bakanlığı'na ait bir binayı da iki kez vurdu.

Dün geceden bu yana 120 hedef vurulurken ölü sayısı da 19'a yükseldi. İsrail'in iki gündür devam eden saldırılarında 235 kişi yaralandı.

Gazze'den dün gece İsrail'e fırlatılan 11 roket ise can ya da mal kaybına sebep olmadı.
AA
 
E Çevrimdışı

el zerkavi

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
kardeşim bu hamas değilmiydi küresel cihadcılara kapıları kapatan?

tutuklamadılar mı selefileri he? hamasta laikleşiyor nede olsa erdoğanla kankiler!
 
HAMAS Çevrimdışı

HAMAS

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
işlerin zahiri ve batini yönlerinden iyi incelemek lazım.Münafıkların ve fitnecilerin olayları nasıl çarpıttığına çok şahit oldu bu ümmet.
 
Binti Abu Qatade Çevrimdışı

Binti Abu Qatade

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Herifler mücahidleri katletsinler,yine selefileri tutuklayip,işkence yapsınlar kısaca müslüman kimliği altında herşeyi yapsınlar,yok batıniymış!
Zahire göre çok iyi haltlar beceriyo yaw bunlar!
Rabbim hidayet etsin..
 
!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Arkadaşların şu saatte hamasın hatalarını konuşmamızın kime faydası var?

Forum siyaseti öğrenirse, çok daha faydalı olacak. İçimizde gerçekten akıllı, ilimi araştıran, bilgili ve müslümanlara faydalı olacak kardeşler var. Lütfen artık, konuları kısırlaştırmayın, herşey yeri zamanı gelince konuşulur, kim bilir bu olaylarla hata eden taraf HAK'kı görebilir.
 

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt